Wanneer doopsuiker bestellen?

Vroeger (toen de dieren nog konden praten en er van online winkelen nog geen sprake was) was het van heel groot belang doopsuiker tijdig te bestellen. Met "tijdig" bedoel ik: zeker in de zesde maand van de zwangerschap. In heel wat doopsuikerwinkels wordt nog altijd gevraagd om te bestellen rond de zesde zwangerschapsmaand, op die manier kan de winkel in kwestie ervoor zorgen dat alles tijdig besteld is bij de leverancier, en klaar staat op het moment van de geboorte. Maar Suikerdraakje is een online doopsuikerwinkel, en van online shoppen wordt vooral verwacht dat het snel gaat.

Andere tijden, een andere aanpak...

We mogen dan wel roepen dat suikerbonen het beste besteld kunnen worden rond de zesde maand, dat heeft geen zin als blijkt dat het grote merendeel van de klanten daar al ruimschoots voorbij is. Dringende bestellingen werden regel in plaats van uitzondering, en dus hebben we het assortiment redelijk radicaal omgegooid. We leveren nu enkel nog artikelen uit onze eigen voorraad, die bovendien in ons eigen atelier gepersonaliseerd kunnen worden. De maximale leveringstermijn is daardoor teruggebracht naar zeven werkdagen, en dit dus ook voor volledig gepersonaliseerde bestellingen. Dat maakt Suikerdraakje uniek! Mocht het nu toch gebeuren dat een artikel tijdelijk onvoldoende in voorraad is, dan word je gecontaceerd en bekijken we samen de mogelijkheden.

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes zijn echt een ander verhaal. In theorie is het ook voor kaartjes mogelijk te leveren binnen de zeven werkdagen, maar aangenaam is dat niet. Niet voor ons, niet voor jullie. Want kaartjes, daar hoort een opmaak bij, en het is fijn als we die samen in alle rust kunnen overlopen. Daarbij komt dat de blanco kaartjes besteld moeten worden bij de uitgever, en ik vind het zelf prettig als de kaartjes een maand voor de uitgerekende datum klaar liggen. Want je weet maar nooit, baby kan zomaar zin hebben om wat vroeger ter wereld te komen... Kortom: geboortekaartjes bestel je toch echt het beste rond de zevende zwangerschapsmaand.

Samengevat...

Bedankjes kunnen we binnen de zeven werkdagen leveren, maar als je mijn advies zou vragen, dan zou ik nog altijd zeggen dat het beter is jezelf toch ietsje meer marge te geven. Tenslotte is het best fijn als je suikerbonen een maand voor de uitgerekende datum klaar staan, dat geeft rust. Voor kaartjes vragen we vriendelijk om wat meer tijd te voorzien, maar als dat niet meer kan, dan zijn er wel mogelijkheden om ook daar supersnel tot een mooie opmaak te komen.