Suikerdraakje vult ...

Onze klanten vullen hun doosjes doorgaans graag zelf. Toch krijgen we de laatste tijd steeds vaker de vraag om doopsuiker en bedankjes volledig afgewerkt te leveren. En dus ben ik blij jullie te melden dat dat vanaf nu ook gewoon mogelijk is! Een woordje uitleg over hoe dat precies werkt, kant en klare doopsuiker online bestellen...

De boontjes...

Voor elk doosje hebben we uitgetest hoeveel boontjes, smarties en snoepjes erin passen. Dat is makkelijk voor jou, je hoeft zelf niet meer te rekenen en je hebt geen suikerbonen teveel. Je hebt de keuze uit suikerbonen, smarties, chocochoups, rijst en snoepjes. De suikerboontjes of snoepjes worden verpakt in een hersluitbaar zakje alvorens ze in een doosje gestopt worden. Dat wordt aanbevolen omwille van de houdbaarheid, het oogt een stuk netter naar de persoon die het geschenkje in ontvangst mag nemen toe, en de inhoud van het doosje is op die manier tegelijk beschermd tijdens het transport. We gebruiken altijd snoep en suikerbonen met een houdbaarheid van minstens 6 maanden, meestal langer.

Een beetje hulp, of veel?

We laten jullie graag zelf bepalen hoeveel werk we jou uit handen nemen. Wil je graag alles zelf doen, dan kan dat nog altijd perfect. Bereken hoeveel suikerboontjes je nodig hebt, bekijk hoeveel boontjes je per doosje wil gebruiken en bestel de boontjes per kilogram. Vind je dat toch net iets te moeilijk, of heb je geen zin om teveel suikerbonen te bestellen? Dan kunnen wij de boontjes alvast per portie verpakken voor jou. We stoppen het zoets van je keuze in een hersluitbaar snoepzakje. Dat snoepzakje stop je vervolgens zelf in jouw doopsuikerdoosjes: geen restjes suikerbonen of snoep, jouw snoepjes of boontjes zitten alvast veilig en schoon verpakt, en het vullen van de doosjes doe je nog steeds zelf. Of je kan kiezen om ook de doosjes door ons te laten vullen. Je ontvangt jouw bedankjes dan kant en klaar aan huis.

De prijs...

Voor het afmeten van het zoets en het verpakken per portie betaal je €0.30 per stuk. Wil je dat wij de afgemeten porties ook in de doopsuikersdoosjes stoppen, dan komt daar €0.20 per stuk bij. Daarnaast betaal je de prijs van de suikerbonen, smarties of snoepjes.

Ontdek onze doopsuikerdoosjes...