Het nieuwe Suikerdraakje...

Tien jaar. Zo lang zijn wij al thuis in het online winkelwereldje. Hoera, feestje en zo! Maar na tien jaar moeten we vaststellen dat er toch één en ander veranderd is op webshopgebied. Als vooruitstrevend draakje moeten we mee met onze tijd, en dus werd de website flink onder handen genomen. En we zijn best trots op het resultaat!

What's new?

Suikerdraakje goes mobile!

Ergens in 2010 sprak meneer Suikerdraakje vol enthousiasme de woorden: "Ik vind eigenlijk dat we onze website responsive moeten maken".
"Jaja", antwoordde ik, "als er eens tijd over is doen we dat."
Eigenlijk was het zo dat het mij in 2010 nog een vrij belachelijk idee leek, winkelen op tablet en smartphone. Zes jaar later moet ik toegeven dat die woorden uit 2010 profetisch waren: jullie surfen al lang niet meer alleen met een computer. Meneer Suikerdraakje is dan ook een stuk vooruitstrevender dan ik op IT gebied. De site werd dus aangepast, zodat ze er nu op elk scherm even mooi zou moeten uitzien.

Less is more...

Onze ontwerptool - hoe leuk ook - bleek voor velen onder jullie net iets te uitgebreid om nog overzichtelijk te zijn. En, toegegeven, hij deed het niet zo goed op mobiele apparaten. We hebben hem dus een stuk eenvoudiger gemaakt, en ziedaar: hij werkt nu ook vlotjes op alle toestellen! Ontwerpen kan vanaf nu dus in de trein, in de wachtzaal van de gynaecoloog... of nog steeds gezellig thuis.

Ceci n'est pas een doopsuikerwinkel...

Pardon? Ja, daar hoort misschien wel wat uitleg bij... Suikerdraakje is een online doopsuikerwinkel, en de ervaring leert ons dat er van een online winkel andere dingen verwacht worden dan van een bakstenen winkel. Wat een bakstenen doopsuikerwinkel typeert, is dat je er als klant binnen wandelt rond de zesde maand van je zwangerschap. Je bespreekt wat je wil en de winkel in kwestie zorgt dat jouw doopsuiker klaar staat tegen de tijd dat je bevalt. Mooi, als je daarvoor kiest. Wij stellen vast dat jullie daar niet voor kiezen. Jullie kiezen ervoor zelf aan de slag te gaan, en jullie zijn daar erg handig in. We stellen ook vast dat jullie massaal redelijk nipt bestellen, de leveringstermijn van 3 weken bleek dus te lang. "Dat moet toch anders kunnen", dachten wij zo... en daarom werd het assortiment nog eens onder de loep genomen... Alles wat de levering kan vertragen, werd uit het aanbod gehaald. Dat werkt fijner voor ons, en het staat garant voor een snellere levering naar jullie toe. Dat het assortiment uitgebreid genoeg gebleven is, is te danken aan onze eigen enorme voorraad. Win win dus! Maar let op, we verkopen geen schoenen die je enkel in te pakken hebt, en we hebben geen werkplaats waar kaboutertjes dag en nacht spullen personaliseren. Hou dus wel rekening met een leveringstermijn van maximaal zeven werkdagen na ontvangst van betaling. En als je er ons naar zou vragen, dan zouden we jou - tegen beter weten in - nog steeds adviseren om toch te bestellen rond de zesde zwangerschapsmaand, zodat je zelf alles klaar hebt staan rond de achtste maand. Al was het maar voor je eigen gemoedsrust :-)

Verzendkosten

Da's een moeilijk iets voor uitbaters van webwinkels. We kiezen er nog steeds bewust voor de verzendkosten niet te verrekenen in de productprijzen. Gratis verzending aanbieden voor elke bestelling kan niet, verpakkingsmateriaal en verzenden kost nu eenmaal wel wat. Maar we willen klanten die ons hun volledige doopsuikerbestelling toevertrouwen wel graag tegemoet komen en bieden vanaf nu dus gratis verzending aan voor bestellingen vanaf honderd euro.

Shoppen maar!

We zijn nu natuurlijk erg benieuwd naar jullie ervaringen en nodigen jullie dan ook graag uit de nieuwe site te verkennen. Bots je toch nog op een foutje? Zijn er dingen die niet duidelijk genoeg zijn? Schroom niet en wijs ons erop. Maar we hopen natuurlijk vooral dat we aan jullie vragen tegemoet gekomen zijn en dat we het online kopen van suikerbonen en bedankjes nog fijner hebben gemaakt.