Suikerdraakje Breidt Uit!

22 juli 2018

Misschien had je het al gezien op onze Facebook pagina: Suikerdraakje breidt uit en krijgt er in het najaar een toonzaal bij! Baksteen jawel… we gaan “brick and mortar”, zoals dat ook wel eens mooi verwoord wordt. Omdat we vinden dat online en offline elkaar mooi kunnen aanvullen. Omdat we weten dat het uitkiezen van doopsuiker en het vinden van de juiste combinaties soms wat begeleiding vraagt. Omdat we een paar aanvullingen willen doen die we enkel offline zien gebeuren. En omdat we ongelofelijk veel zin hebben om jullie eens in het echt te ontmoeten!

Dat laatste doen we natuurlijk wel graag in een winkel waar we trots op kunnen zijn. We hebben de laatste twaalf jaar keihard gewerkt aan een mooie online winkel, de real life versie moet minstens even mooi zijn en eerlijk is eerlijk: momenteel is ons pand nog niet helemaal aangekleed. De komende weken gaan we dus hard aan het werk om jullie in het najaar massaal te kunnen ontvangen in onze winkel.

Dit kunnen we alvast verklappen:

  • Suikerdraakje’s hoofdkwartier is gelegen in het prachtige Pamel en dat is ook waar onze bakstenen winkel zal komen. In de Pamelse Klei nummer 24 om precies te zijn.
  • Alle afhalingen zullen doorgaan in de winkel en dus niet meer in ons magazijn in de Kaaitvaartstraat. Een afspraak maken is dan ook niet meer nodig, jouw bestelling ligt klaar in de winkel tijdens de openingsuren van zodra je daar bericht van krijgt.
  • De winkel zal open zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.
  • Je zal er onze volledige collectie doopsuiker uitgebreid kunnen bewonderen en kunnen snuisteren door de boeken met geboortekaartjes.
  • Daarnaast verleiden we jullie graag met overheerlijke pralines en de allerlekkerste chocolade van Valentino. We stellen je iedere maand een nieuwe praline van de maand voor via Facebook en nodigen je graag uit om deze bij ons te komen proeven, hoe leuk is dat?
  • En ook voor mooie, zoete geschenkmanden kan je voortaan bij ons terecht.

Benieuwd naar de vorderingen die we maken? Volg ons op Facebook, we houden je op de hoogte en nodigen je graag uit op de officiële opening. Stay tuned!