Suikerbonen verzenden, lukt dat wel?

Transport...

Als online doopsuikerwinkel verzenden wij dagelijks nogal wat kilo's suikerbonen. Sinds januari 2014 vragen we onze klanten na ontvangst van hun bestelling een korte beoordeling in te vullen, waar ook tips en opmerkingen doorgegeven kunnen worden. Wat bleek? Zo af en toe zaten er toch nogal wat gebroken suikerbonen in de dozen bij aankomst. Dat is vreselijk zonde natuurlijk, want gebroken boontjes zijn niet alleen onbruikbaar, ze kunnen het glazuur van de niet gebroken boontjes aantasten en minder mooi maken. Dus gingen we nadenken over een manier om dit euvel voorgoed van de baan te helpen.

Een beetje liefde voor elk doosje bonen

De suikerbonen en smarties liggen vrij los in de doos. Dat kan voor problemen zorgen tijdens het transport van de fabrikant naar ons en nog een keer wanneer wij de dozen verzenden naar onze klanten. Om dat tegen te gaan hebben we een zorgvuldige controle ingevoerd. Elke doos boontjes wordt door ons bij aankomst gecontroleerd, dozen waarvan de inhoud beschadigd is gaan terug naar de fabrikant. Is de levering die we van de fabrikant ontvangen hebben in orde, dan verpakken wij de suikerbonen tot een compacte bundel. Dit bundeltje gaat terug in de originele doos, en kijk: jouw suikerboontjes zitten stevig verpakt en kunnen niet meer los bewegen! De doos zelf wordt dicht gekleefd en krijgt een Suikerdraakje controlesticker op het deksel. Een eenvoudige oplossing waar we graag wat tijd voor vrijmaken om jouw boontjes in perfecte staat geleverd te krijgen!

Jouw kracht als klant

Herinner je je het begin van dit verhaal nog? We zijn gaan nadenken over een betere manier van verzenden nadat klanten ons wezen op de gebroken boontjes bij hun levering. We zijn deze klanten dankbaar, zonder hen hadden we dit probleem niet onmiddellijk opgemerkt. Daarom ook zijn we zo blij met ons beoordelingsformulier, daarin ligt jouw kracht als klant! Ben je blij met je bestelling? Dan kan je onze dag helemaal mooi maken door dat te delen met andere klanten via het beoordelingsformulier. Opmerkingen of tips over ons aanbod, onze website of andere zaken kan je er ook kwijt. De tips zijn enkel voor onze ogen, en je doet er ons een plezier mee. Kortom: vijf minuutjes van jouw tijd kunnen bijdragen aan een nog betere service. Gebruik die kracht, wij zijn er je dankbaar voor!

En nu... naar de suikerboontjes!