Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €5,50 voor een levering binnen België en Luxemburg. Bij een bestelbedrag vanaf €100 nemen wij deze kosten volledig voor onze rekening.

Gegevens voor overschrijving

Betaal je met een overschrijving, vermeld dan altijd je ordernummer in mededeling! Dit zijn onze bankgegevens:

BIC: GEBABEBB
IBAN: BE72 0015 9861 0116
Rekeningnummer (voor Belgische klanten): 001-5986101-16

Heb je online betaald (Visa, Bancontact, Mastercard, Paypal, Ideal), dan hoef je verder niks te doen. Je bestelling vertrekt zo snel mogelijk.

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Voor geboortekaartjes geldt: van zodra de geboorte ons gemeld wordt, gaan wij de kaartjes drukken. Indien mogelijk vertrekt de levering dezelfde dag nog (afhankelijk van het uur van de geboorte), anders de dag daarna. De levering gebeurt binnen 1 werkdag. Op verzoek kunnen we afspreken de kaartjes zelf te posten en ze dus niet eerst naar jullie te verzenden.

Voor doopsuiker en snoepgoed moet je rekening houden met een leveringstermijn van maximaal 15 werkdagen na ontvangst van betaling. Lees hier meer over onze leveringstermijn.

Handig om weten:

  • Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We werken echter samen met externe koerierdiensten. Een exacte leveringsdatum afspreken is dan ook niet mogelijk, de opgegeven leveringstermijnen zijn louter indicatief.
  • Leveringen gebeuren op weekdagen. In het weekend en op feestdagen worden er door de koerierdienst geen pakketten bij ons afgehaald en vinden er ook geen leveringen plaats.

Wat bij afwezigheid?

Wij werken samen met Bpost en DPD voor het leveren van de pakketten. Bij afwezigheid wordt het pakket indien mogelijk bij de buren geleverd. Is dat niet mogelijk, dan laat de chauffeur een bericht achter met meer informatie over de plaats waar het pakket afgehaald kan worden. Dat kan een postkantoor zijn of een DPD afhaalpunt in de buurt.