Vaak gestelde vragen (FAQ)

Welke pralines verkopen jullie?

Onze pralines worden gemaakt door chocolatier Valentino, een familiebedrijf in Schepdaal. 

Is er ook een echte winkel?

Ja, onze winkel is gelegen in het prachtige Roosdaal. Je kan er je online bestellingen afhalen en je kan er terecht voor pralines, chocolade, geschenkmanden en ander moois. 

Met welke leveringstermijn moet ik rekening houden?

Bestellingen die met Bpost worden verstuurd vertrekken binnen de drie werkdagen bij ons. De levering gebeurt daarna doorgaans binnen de 24 uur in België en binnen de 48 uur in Nederland. Heb je gekozen voor een regionale levering in Roosdaal of Liedekerke, dan gebeurt dat enkel op maandag. Heb je je bestelling sneller nodig, dan kan je er alsnog voor kiezen het pakket per post te laten versturen.

Wanneer kan ik mijn bestelling bij jullie afhalen?

We sturen je een bericht van zodra de bestelling klaar is, je kan ze vanaf dat moment afhalen in de winkel tijdens de openingsuren.

Wat als een artikel uit mijn bestelling niet (voldoende) leverbaar is?

In dat geval nemen we contact met je op via email en zullen we je hetzij een alternatief voorstellen, hetzij een nieuwe leveringsdatum doorgeven. Wil je geen alternatief of wil je niet langer wachten, dan kunnen we de bestelling annuleren en terugbetalen.

Is het mogelijk een specifieke leveringsdag te kiezen?

Nee, dat kan op dit moment helaas niet. 

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, is mijn bestelling goed aangekomen?

Het is mogelijk dat de orderbevestiging in je spamfolder is terechtgekomen. Vind je ook daar niks terug? Contacteer ons dan even via email of telefonisch op het nummer 054/25.65.01, we kijken het graag voor je na.

Ik was iets vergeten en heb een tweede bestelling geplaatst. Kan ik mijn bestellingen laten samenvoegen om transportkosten te vermijden?

Nee, dat kan om praktische redenen helaas echt niet meer. 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

België: €4.95 (gratis vanaf een bestelbedrag van €50)

In Roosdaal en Liedekerke bieden we regionale levering aan zonder verzendkosten voor bestellingen vanaf €25. Onder dat bestelbedrag kan je binnen deze regio uiteraard ook gewoon voor een verzending met de post kiezen aan het normale tarief.

Nederland: €7.00 (gratis vanaf een bestelbedrag van €65)

Kan ik een gepersonaliseerde hoes laten maken voor geschenkdoosjes?

Ja, voor bestellingen vanaf 10 stuks is dat mogelijk. Je kan ons daar het beste voor contacteren via email.

Kan ik in de winkel nog terecht voor doopsuiker en geboortekaartjes?

Nee. Google stuurt mensen nog door naar onze website met zoekopdrachten over doopsuiker en geboortekaartjes, maar daar zijn we na tien jaar helemaal mee gestopt.