Stockverkoop juli 2021

Hoera! Wat ik iets meer dan een jaar geleden al op de planning had gezet, maar niet heb uitgevoerd vanwege het ons allen welbekende virus, kan nu eindelijk echt gepland worden. Voor de allereerste keer origaniseert Suikerdraakje een grote stockverkoop! In 't echt. Niet online dus. Met kortingen van minstens 50% tot einde voorraad.

Wat? Alles wat geen voeding is: doopsuikerverpakkingen en presentatiestukken, kaarsjes, speelgoed, theelichthouders, decoratie artikelen, sjaaltjes, juweeltjes, servies...

Wanneer? Van 1 juli tot en met 31 juli tijdens de openingsuren.

Waar? In onze winkel in de Pamelse Klei 24 te Roosdaal.

Wat doe ik niet voor uitverkoopartikelen? Geschenkverpakking, punten op de spaarkaart zetten, lijsten maken van wat al dan niet nog in voorraad is, reserveren, opsturen, verpakkingen openmaken omdat er zes stuks inzitten en je er toevallig maar vijf nodig hebt :-)

Hoe? Nog steeds volgens de geldende Covid-maatregelen. Dat wil zeggen: maximaal drie klanten tegelijk in de winkel, hou afstand, ontsmet je handen bij het binnenkomen, draag een mondmasker, betaal liefst via Bancontact en indien mogelijk contactloos.

In augustus nemen we verlof, om er in september weer volop in te vliegen met de komst van de herfstchocolade. Heel graag tot binnenkort!