Over Suikerdraakje

Suikerdraakje is gelegen in het mooie, landelijke Pamel. Je kan er terecht voor chocolade, pralines, snoepjes, geschenkmanden en alles wat zoet is. Voor het samenstellen van ons assortiment kiezen we altijd voor ambachtelijke produkten. België heeft heel wat topmerken te bieden, we zoeken het dus bij voorkeur niet te ver. 

Pralines

Alle pralines worden artisanaal gemaakt door chocolatier Valentino, wekelijks krijgen we een nieuwe levering. Aan keuze geen gebrek, met meer dan 80 soorten kunnen we zeker zijn dat er voor elk wat wils is. Vanaf september tot en met juni brengt Valentino maandelijks een nieuwe creatie. Deze praline van de maand kan je enkel in die ene maand komen proeven in de winkel, en alleen de praline met de meest lovende reacties wordt later toegevoegd aan het vaste assortiment.

Chocolade en specialiteiten

Orangetten, zeevruchten, Antwerps spek met knapperige chocolade, truffels, studentenhaver... denk je aan chocolade, dan vind je het bij ons! Vanaf september kan je daarnaast nog kiezen uit prachtige seizoenschocolade. Herfstchocolade en Sinterklaasfiguurtjes in het najaar, hartjes voor Valentijn, Paaseitjes in het voorjaar... allemaal even lekker!

Zoete geschenkmanden

Op zoek naar een cadeautje voor een lekkerbek? Maak je keuze uit koekjes, snoepjes, chocolade en ander lekkers en laat het feestelijk inpakken. Heb je zelf niet zoveel inspiratie? Er staan altijd geschenken klaar in de winkel die je zo kan meenemen.