Herroepingsrecht

De consument beschikt over het recht om gedurende 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de eerste dag volgend op de levering, af te zien van zijn aankoop, zonder opgave van motief en zonder betaling van een boete.

Het recht om een bestelling terug te zenden geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen of bederfbare voedingswaren, producten de volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn, hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico indien de verzegeling gebroken is.

Wat betekent dit concreet?

Ben je niet helemaal tevreden over jouw bestelling, dan kan deze in sommige gevallen retour naar ons gestuurd worden. Dit geldt niet voor:

Geopende verpakkingen snoep, omwille van hygiënische redenen,

Samengestelde snoepdoosjes,

Pralines, omwille van de beperkte houdbaarheid.

Ongeopende snoepverpakkingen vallen wel onder het retourrecht.

Hoe verloopt een retourzending?

Wil je een bestelling retourneren, volg dan onderstaande stappen:

1. Stuur ons een mail met vermelding van het ordernummer en de mededeling dat je (een deel van) de bestelling graag wilt retourneren. Het is handig als je in die mail al meteen het rekeningnummer vermeldt voor de terugbetaling.

2.Je ontvangt een antwoord binnen de twee werkdagen. Indien de termijn van veertien dagen niet is verstreken en indien het niet om artikelen gaat die van het retourrecht zijn uitgesloten zal de retourzending altijd worden goedgekeurd. Je hoeft geen reden op te geven om artikelen te retourneren.

3. Zorg ervoor dat de artikelen goed ingepakt worden en dat de doos goed dichtgemaakt is. Je bent zelf verantwoordelijk voor de zending vanaf het moment dat ze bij jou vertrekt, tot het moment dat wij ze in goede staat ontvangen. De kosten voor de retourzending draag je als klant zelf.

4. Van zodra we het pakket in goede staat hebben ontvangen, brengen we je daarvan op de hoogte en storten we het betaalde bedrag terug.

Klacht?

Heb je een opmerking of een klacht over een product dat uitgesloten is van het retourrecht? Contacteer ons, we helpen je graag verder.