Doopsuiker

Suikerdraakje was tien jaar lang een doopsuikerwinkel. Ik heb mij meer dan tien jaar elke dag ingezet om samen met onze klanten te zoeken naar het perfecte geboortekaartje en de mooiste bijpassende doopsuiker. Ik heb dat zonder enige twijfel graag gedaan. Het feit dat je als eigenaar van een doopsuikerwinkel nooit zomaar even een paar dagen onbereikbaar kan zijn nam ik er graag bij. De laatste maanden voelde ik dat dat laatste heel hard begon door te wegen. We hebben daarom samen de beslissing genomen te stoppen met doopsuiker en geboortekaartjes. Ook Communiebedankjes worden niet meer gemaakt. De website kreeg een volledige make-over en al het doopsuikermateriaal werd uitverkocht. 

Op de website kan je voortaan dus enkel nog terecht voor snoep en originele geschenkdoosjes. In de winkel bieden we je daarnaast een enorme keuze aan zoets, geschenkmanden en moois.

Ben je als winkel geïnteresseerd om de resterende doopsuikervoorraad over te nemen aan een voordeelprijs, neem dan gerust contact op voor een overzicht.

Aan al onze doopsuikerklanten van de afgelopen tien jaar: een welgemeende bedankt voor het vertrouwen. We zien jullie heel graag terug voor de lekkerste snoepjes en geschenken in onze winkel!