Doopsuiker

Suikerdraakje was tien jaar lang een doopsuikerwinkel. Ik heb mij meer dan tien jaar elke dag ingezet om samen met onze klanten te zoeken naar het perfecte geboortekaartje en de mooiste bijpassende doopsuiker. Ik heb dat zonder enige twijfel graag gedaan. Het feit dat je als eigenaar van een doopsuikerwinkel nooit zomaar even een paar dagen onbereikbaar kan zijn nam ik er graag bij. De laatste maanden voelde ik dat dat laatste heel hard begon door te wegen. We hebben daarom samen de beslissing genomen te stoppen met doopsuiker en geboortekaartjes. Ook Communiebedankjes worden niet meer gemaakt. De website kreeg een volledige make-over en al het doopsuikermateriaal werd uitverkocht. Wat nog over is kan je tot einde voorraad bestellen via de website.

Op de website kan je verder voortaan dus enkel nog terecht voor chcoolade, snoep, lekkernijen en originele geschenkdoosjes

Aan al onze doopsuikerklanten van de afgelopen tien jaar: een welgemeende bedankt voor het vertrouwen. We zien jullie heel graag terug voor de lekkerste snoepjes en geschenken in onze winkel!