Over de winkel

Adres en openingsuren

Adres: Pamelse Klei 24 - 1760 Roosdaal
Telefoonnummer: 054/25.65.01

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag:
van september tot en met mei geopend van 09:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00
gesloten in de maanden juni, juli en augustus
Woensdag: 09:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00
Donderdag: 09:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00
Vrijdag: 09:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00
Zaterdag: doorlopend open van 09:30 tot 17:00
Zondag: gesloten

Cadeautjes en zoets

Sinds mei 2020 worden er in de winkel geen doopsuiker en geboortekaartjes meer aangeboden. Het doopsuikergedeelte is nog uitsluitend online te bestellen, geboortekaartjes hebben het assortiment verlaten. De winkel in Roosdaal werd omgetoverd tot een gezellig plekje waar je terecht kan voor de mooiste geschenken. Van pralines en geschenkmanden tot kaarsen, speelgoed voor de kleintjes en juweeltjes... Alles waar je blij van wordt!

Pralines en chocolade

Het zal je niet verbazen: Suikerdraakje houdt van zoet! Het hele jaar door kan je bij ons terecht voor pralines van Valentino en heerlijke chocoladespecialiteiten als truffels, orangettes, zeevruchten... Vanaf september wordt het assortiment aangevuld met seizoenschocolade, marsepein, speculoos en ander lekkers.

Ballotin pralines Valentino vaderdag

Zoete geschenkmanden

Geef je graag een zoet geschenk, dan helpen wij je graag! Maak je keuze uit chocolade en pralines, koekjes, snoepjes, nougat, confituur en ander lekkers, wij verpakken het tot een geschenk om duimen en vingers bij af te likken.

Geschenkmand met zoets

Moois voor in huis

Hou jij er ook zo van om het gezellig te maken in huis? Kom dan zeker eens langs om onze home deco te ontdekken. We selecteren de mooiste kaarsen en theelichthouders, vaasjes, mooie ontbijtbordjes, mokken, theedoeken en schaaltjes, gezellige dekentjes ... kom eens snuisteren!

Bastion collections servies

Moois voor de kleintjes

Spaarpotten, nachtlampjes en de allermooiste knuffels. Voor een origineel geboortegeschenkje zit je bij Suikerdraakje zeker goed!

Muziekdoosje Moulin Roty Olga de gans

Wellness geschenkjes

Per seizoen kan je in onze winkel leuke, grappige wellnessgeschenkjes vinden voor jong en oud. Van handzeep tot een volledige geschenkset, onze zeepgeschenkjes zijn echt altijd populair.

Handzeep meloen

Moois voor jezelf

Af en toe mag een mama ook eens aan zichzelf denken. Verwen jezelf met een mooie halsketting, een hip armbandje of een leuk sjaaltje.

Juweeltjes One and Eight

Online shoppen

We zijn al sinds 2006 thuis in de wereld van het online winkelen en proberen een groot stuk van ons assortiment ook via onze website aan te bieden. In de winkel is het aanbod echter groter en wordt het sneller aangepast. Ik nodig iedereen dus van harte uit om de winkel regelmatig een bezoekje te brengen. Heel graag tot binnenkort!