Over de winkel

Sinds mei 2020 worden er in de winkel geen doopsuiker en geboortekaartjes meer aangeboden. Het doopsuikergedeelte is nog uitsluitend online te bestellen, geboortekaartjes hebben het assortiment verlaten. De winkel in Roosdaal werd omgetoverd tot een gezellig plekje waar je terecht kan voor de mooiste geschenken. Van pralines en geschenkmanden tot kaarsen, speelgoed voor de kleintjes en juweeltjes... Alles waar je blij van wordt!

Pralines en chocolade

Het zal je niet verbazen: Suikerdraakje houdt van zoet! Chocolade staat met stip op één, en aan de pralines van Valentino weerstaat geen mens. Met meer dan tachtig soorten pralines en overheerlijke specialiteiten weten wij onze klanten elke dag opnieuw te verleiden. Iedere maand verrast Valentino ons bovendien met een praline van de maand die we jullie graag laten proeven. En dan is er nog de seizoenschocolade! Rond Sinterklaas en Pasen toveren wij onze winkel om tot een echt chocoladeparadijs. Kom langs en geniet!

Zoete geschenkmanden

Geef je graag een zoet geschenk, dan helpen wij je graag! We voorzien geschenkpakketten met chocolade, koekjes, een lekkere advocaat, nougat, ... voor elk wat wils, altijd topkwaliteit en in iedere prijsklasse.

Moois voor in huis

Hou jij er ook zo van om het gezellig te maken in huis? Kom dan zeker eens langs om onze home deco te ontdekken. We selecteren de mooiste kaarsen en theelichthouders, vaasjes, mooie ontbijtbordjes, mokken, theedoeken en schaaltjes, gezellige dekentjes ... kom eens snuisteren!

Moois voor de kleintjes

Spaarpotten, nachtlampjes en de allermooiste knuffels. Voor een origineel geboortegeschenkje zit je bij Suikerdraakje zeker goed!

Moois voor jezelf

Af en toe mag een mama ook eens aan zichzelf denken. Verwen jezelf met een mooie halsketting, een hip armbandje of een leuk sjaaltje.

Ik heet je van harte welkom van woensdag tot en met zaterdag tijdens de openingsuren!