Online snoep bestellen bij Suikerdraakje

Snoep is een erg geliefd alternatief voor suikerbonen. De doopsuikergeschenkjes voor de kindjes worden vaak afgewerkt met snoepjes, maar ook volwassenen kunnen lekker snoepgoed en zuurtjes vaak niet weerstaan. Sommigen houden er zelfs meer van dan van de traditionele suikerbonen! Je kan bij Suikerdraakje het snoepgoed van je keuze online bestellen per kilogram, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je de traditionele suikerbonen door snoepjes wil gaan vervangen.

Klik hier om meteen door te gaan naar ons assortiment snoepgoed

Snoepjes verdienen een snoepverpakking

In tegenstelling tot suikerbonen drogen snoepjes vrij snel uit. Sommige snoepjes maken ook vlekken. Je kan ze om die reden niet zomaar in een kartonnen doosje stoppen. Wil je dus snoepjes uitdelen als doopsuiker, stop ze dan altijd eerst in een snoepzakje. Je vindt bij ons kleine snoepzakjes met kleefstrip die ideaal zijn om wat snoepjes in te stoppen. Dat snoepzakje kan daarna perfect in het doosje van je keuze gestopt worden, op die manier blijven de snoepjes heerlijk vers.

Let op met plexibollen!

Plexibollen met snoepjes erin? Niet doen! Snoepjes zijn namelijk niet helemaal droog. Denk aan gummibeertjes, die zijn geolied. Wanneer je ze verpakt in een volledig afgesloten bolletje, dan kan het gebeuren dat het bolletje door de verhoogde druk barst. Bolletjes zijn echt enkel geschikt voor suikerbonen of gepofte rijst, voor snoepjes kan je beter een andere verpakking kiezen.

Houdbaarheid van snoepjes

Snoepjes hebben een lange houdbaarheid van gemiddeld een jaar, meestal zelfs langer. Wij krijgen elke week een nieuwe levering snoepjes, je bent dus altijd zeker van lekker, vers snoep. Wil je de snoepjes vooraf verpakken, dan kan dat gemakkelijk een maand voor de uitgerekende datum of feestdatum. Je moet daarbij wel zorgen voor een goed afgesloten verpakking, en je bewaart de ingepakte snoepjes het beste op een droge, koele en donkere plaats.

Op zoek naar ander snoep?

We hebben zelf een enorme voorraad aan snoepjes om een snelle levering te kunnen garanderen. Ben je toch op zoek naar een ander snoepje, neem dan gerust contact op. Misschien kunnen we het voor jou bestellen. Hou in dat geval echter wel rekening met een iets langere leveringstermijn en mogelijks ook met een minimale afname.