Hulp nodig bij het samenstellen van jullie droomcreatie?

Heb je wat hulp nodig bij het combineren van de geboortekaartjes en de doopsuikerartikelen? Wil je het ontwerp van de bedankjes graag wat verder laten uitwerken dan met de mogelijkheden die op de website te vinden zijn? Had je toch graag een uitgewerkt voorbeeld gezien vooraleer je de bestelling definitief plaatst? Wij helpen graag om jouw gedroomde concept uit te werken!

Leuk! Hoe werkt dat precies?

Er zijn verschillende startscenario's mogelijk:

 • Je hebt een kaartje uit de vaste collectie gekozen en wilt de doopsuikerartikelen daarop laten afstemmen
 • Je hebt een figuurtje of een bepaald thema in gedachten en wilt het kaartje laten aansluiten bij dit thema
 • Je hebt een ontwerp laten maken door een grafisch ontwerper en wilt dit volledig door ons laten uitwerken
 • We beginnen altijd met jouw wensen in kaart te brengen. Dat gebeurt aan de hand van een vragenlijst die we doorsturen via mail. Je hoeft dus zelf nog geen uitgewerkt concept in gedachten te hebben, de vragen die we je zullen stellen zijn vrij algemeen. Binnen de zeven dagen kan je een volledig uitgewerkt voorstel in je mailbox verwachten, compleet met voorbeeldfoto, en we sturen bij waar nodig. Kan je je vinden in dat voorstel, dan loodsen we je door het bestelproces online.

  De service die wij je bieden gaat dus een stuk verder dan een gewone offerte: we denken samen met jullie na over ieder aspect van jullie doopsuikercreatie! Hadden jullie al een heel specifiek idee, dan gaan we daarmee aan de slag, maar een thema uitwerken zonder dat jullie zelf al iets concreet voor ogen hebben is zeker ook mogelijk.

  Kost dat meer?

  Nee. Er zijn zelfs een aantal voordelen die we enkel kunnen bieden wanneer jullie van deze service gebruik maken.
  We gaan flink wat tijd en energie in jullie project stoppen voor er nog maar sprake is van een bestelling, maar eerlijk gezegd: we doen niks liever! Gewoon, omdat het zo fijn is wanneer we een creatie kunnen afleveren die tot in de puntjes af is. En omdat we het zo fijn vinden om - ook bij verkoop op afstand - wat meer contact met onze klanten te hebben.

  We rekenen dus geen extra kosten aan voor deze service, maar stellen wel als voorwaarde dat het geheel bij ons besteld wordt. Met andere woorden: zowel geboortekaartjes als doosjes en/of bedankjes en bijhorende vulling. Enkel zo kunnen wij jou garanderen dat het totaalplaatje klopt, en enkel zo kunnen we deze service gratis aanbieden.

  Of je de doosjes door ons laat vullen en de wikkels door ons laat plakken kies je helemaal zelf, je kan zelf vullen en afwerken als je dat wenst. Wij bezorgen je het nodige materiaal en geven er zelfs nog de nodige tips bovenop, maar we gaan dus wel altijd voor het totaalconcept.
  Wil je toch enkel stickertjes of doosjes bestellen, dan kan dat natuurlijk ook nog altijd, binnen de mogelijkheden van de website.

  Jouw voordelen op een rijtje...

  Meer mogelijkheden dan op de website

  Wat altijd geldt, is dat we voor volledig uitgewerkte projecten net dat stapje verder kunnen gaan dan de mogelijkheden die je hebt via de website. Het is dus mogelijk dat we jou snoepjes voorstellen die niet op de website staan, of suikerboontjes in een kleur die niet tot het standaard aanbod behoort, als we vinden dat dat mooier aansluit bij het gekozen thema. Wil je graag werken met badparels, of met honing, of een miniatuur confituurpotje? Wij werken het voor jou uit! Een ander lettertype, een extra detail op een ontwerp...? Het kan allemaal!

  Ons oog en onze ervaring tot je dienst

  Combineren is niet altijd even gemakkelijk: het ene mintgroen is het andere niet en suikerboontjes die op het eerste zich perfect bij een kaartje lijken te passen doen dat niet altijd. Wij gaan letterlijk dingen naast elkaar leggen voor jou en pluizen tot in de puntjes uit welke kleuren wel - of net niet - mooi samen gaan. We doen dat al jaren, we doen dat graag en we doen dat goed!

  Geen licentiekosten

  Werk je met een kaartje uit de vaste collectie? Dan betalen wij de licentiekost die de uitgever altijd aanrekent voor het gebruik van het ontwerp. Dat doen we enkel voor onze klanten die hun volledige project door ons laten uitwerken en voor bestellingen vanaf €500. De licentiekost bedraagt – afhankelijk van de uitgever – normaal gemiddeld 25 euro.

  Geen ontwerpkosten

  We zeiden het al: jouw ontwerp tot in de puntjes uitwerken is iets waar we hier bij Suikerdraakje ons hart aan verloren hebben. Alles gebeurt in ons eigen atelier, we werken niet met afzonderlijke ontwerpkosten. Het uitgewerkte voorstel dat wij jou via mail bezorgen kan je dan ook als effectief kostenplaatje beschouwen, geen verrassingen achteraf.

  Gratis verzending en snelle levering

  Vanaf een bestelbedrag van €100 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. De doopsuikerartikelen worden binnen de zeven werkdagen bij jullie thuis geleverd, samen met de enveloppen. De geboortekaartjes worden zo snel mogelijk na de geboorte geleverd en kunnen ook afgehaald worden indien jullie daar de voorkeur aan geven.

  Eerst een voorbeeld, dan pas bestellen

  Je ontvangt een voorbeeldfoto van hoe jouw creaties eruit zullen zien, tot in de puntjes afgewerkt. Bestellen en betalen doe je pas nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel. Je verplicht je dus letterlijk nergens toe voor je met zekerheid helemaal achter ons voorstel staat. Uitzondering hierop is de tekst op het geboortekaartje: het ontwerp fotograferen we voor jou, de tekstopmaak overlopen we samen nadat de bestelling definitief is geplaatst.

  Samen maken we van jouw doopsuiker en geboortekaartjes een pronkstuk op maat!

  Overtuigd? Fijn! Een uitgewerkt project kan je hier aanvragen. Tot gauw!