Geboortekaartjes

Je geboortekaartjes online bestellen is heel eenvoudig. Suikerdraakje paste zijn website aan, zodat jij je bestelling online tot in de puntjes kunt opvolgen. Een woordje uitleg over hoe het precies werkt...

1. Een geboortekaartje uitkiezen

Suikerdraakje heeft heel wat bekende collecties in zijn rekken liggen. We kunnen je alle kaartjes aanbieden van grote merken, zoals Buromac, Belarto, Kaartjes en Co, Millepiedi, bb Collections,... Heb je je keuze gemaakt, dan volstaat het het aantal kaartjes dat je wenst in je winkelmandje te leggen en verder af te rekenen. Je kan je geboortekaartjes het beste bestellen rond de 6e zwangerschapsmaand, zodat we nog tijd hebben om er samen het perfecte kaartje van te maken.

2. Druk- en opmaakkosten

Je kan ervoor kiezen je kaartjes door Suikerdraakje te laten bedrukken. Wij verzorgen dan samen met jou de volledige opmaak, je ontvangt een digitale proefdruk en een echte proefdruk per post. Hieronder vind je meer informatie over de kosten die daarbij komen kijken. Bestel je de kaartjes liever blanco om ze te laten bedrukken bij de drukker van je keuze, dan kan dat uiteraard ook.

OptiesKosten
Drukkosten enkelzijdige of dubbelzijdige druk€75 eenmalig
TekstwisselToeslag van €15
Vooraf verzenden omslagenToeslag van €5,50

Tekstwissel?

Wil je een gedeelte van je kaartjes voorzien van een andere tekst (bijvoorbeeld om sommige mensen uit te nodigen voor een babyborrel en andere niet)? Dan wordt er een eenmalige toeslag van €15 euro aangerekend.

Omslagen vooraf verzenden?

Kies je ervoor de kaartjes door Suikerdraakje te laten drukken en wil je graag de omslagen vooraf ontvangen, zodat je de adressen er al op kan schrijven? Geen probleem! We verzenden de omslagen van zodra we ze hebben (binnen een paar dagen na ontvangst van je bestelling).

3. Suikerdraakje bestelt de kaartjes

Van zodra we je betaling ontvangen hebben, bestellen we de blanco geboortekaartjes bij onze leverancier. Heb je blanco geboortekaartjes besteld, dan kan je bestelling binnen een termijn van 2 weken geleverd worden. Heb je ervoor gekozen de kaartjes te laten bedrukken door Suikerdraakje, dan gaan we verder naar de volgende stap: de opmaak.

4. Opmaak van het kaartje

Heb je gekozen de kaartjes bij ons te laten bedrukken? Dan bezorgen wij je de link naar je klantenpaneel. Je kan hier aangeven welke gegevens je graag wil opnemen op het kaartje en op welke manier je de indeling graag zou zien. Zo kan je bijvoorbeeld alvast jouw naam en die van je partner invullen, de naam van meter en peter, een gedichtje... Suikerdraakje gaat met deze gegevens aan de slag en schikt ze op het kaartje, waarna er in het klantenpaneel een eerste digitaal ontwerp zal verschijnen. Met andere woorden: je krijgt je opmaak op het scherm te zien zoals dat er op het kaartje zal uitzien na de geboorte van jullie kleintje. Opmerkingen kan je kwijt in je klantenpaneel, we gaan door tot jullie helemaal tevreden zijn met het resultaat.

5. De drukproef

We verzenden geen papieren proef meer, je krijgt het voorbeeld van je kaartje op het scherm te zien. Wil je toch echt nog een papieren proef bestellen, dan drukken we een extra kaartje en verzenden we dat per post. Deze optie kost €2,50. Bestel je minder dan 1,5 maanden voor de uitgerekende datum, dan kunnen we je geen proefdruk per post meer garanderen. In het klantenpaneel vind je de gegevens van Suikerdraakje's geboortefoon. Op dat nummer kan je ons bereiken van zodra jullie baby geboren is.

6. Wachten op baby...

Drukproef in orde? Dan gaan we wachten tot de grote dag. Tip voor papa: bewaar onze gegevens alvast in je portefeuille!

7. Hoera! Jullie baby is geboren!

Proficiat! Als papa goed geluisterd heeft, dan zit het kaartje met het nummer van onze geboortefoon in z'n portefeuille. Bel ons op of stuur ons een sms met de laatste gegevens (ordernummer, naam van jullie kindje, jongen of meisje, geboortegewicht, lengte, uur van de geboorte, kamernummer en telefoonnummer materniteit). We bevestigen altijd nog even en gaan dezelfde werkdag over tot het drukken van de kaartjes.

Afhalen of verzenden

Wanneer de kaartjes klaar zijn, kunnen ze bij ons afgehaald worden. Wonen jullie niet in de buurt, dan verzenden we ze en worden ze de werkdag nadien geleverd bij een geboortemelding voor 11:00 uur. Krijgen we de geboortemelding na 11:00 uur, dan worden de kaartjes binnen de 2 werkdagen geleverd.

Verzendingskosten

Bestel je enkel je geboortekaartjes bij ons, dan betaal je 5,50 euro voor het verzenden van de kaartjes. Wanneer je zowel doopsuiker als kaartjes bij ons bestelt, dan betaal je slechts één keer verzendingskosten. De doopsuikerspullen verzenden we van zodra deze er zijn, de kaartjes worden na de geboorte gratis verzonden.

Nog vragen?

Je vindt nog meer informatie in onze geboortekaartjes FAQ