Geboortekaartjes online bestellen, hoe werkt dat?

Wanneer kan ik mijn geboortekaartjes het beste bestellen?

Je bestelt je kaartjes het beste rond de zesde zwangerschapsmaand. Op dat moment hebben we nog tijd genoeg om de opmaak samen in orde te brengen.

Kan ik de kaartjes ergens in het echt bekijken?

Ja. Alle kaartjes die je terugvindt op de website kan je komen bekijken in onze winkel in Roosdaal tijdens de openingsuren.

Kan ik de kaartjes blanco bestellen?

Nee, we leveren geboortekaartjes enkel bedrukt.

Heel wat kaartjes hebben een vierkant formaat, hoe zit het met het frankeertarief voor dergelijke kaartjes?

Bijna alle vierkante kaartjes worden geleverd met een envelop die voorzien is voor een standaard verzending in België. Bij twijfel kan je ons contacteren.

Ik wil mijn kaartjes bij jullie laten bestellen. Waar geef ik de tekst door?

Nadat je je bestelling geplaatst hebt, sturen we je een mail met alles wat we nodig hebben voor de opmaak van het geboortekaartje. Van zodra we de nodige informatie hebben doorgekregen, gaan we aan de slag. Je krijgt een digitale proefdruk en wij passen aan wat nodig is tot jullie tevreden zijn.

Welke drukkosten worden er in rekening gebracht?

Druk- en opmaakkosten zijn in de prijs van de kaartjes inbegrepen.

Kan ik de enveloppen vooraf laten verzenden?

Ja, dat kan. Je kan deze optie aanvinken wanneer je je bestelling plaatst. Het vooraf verzenden van omslagen kost €5,50.

Kan ik een gedeelte van de geboortekaartjes met een andere tekst laten bedrukken?

Ja, dat kan zonder meerkost voor één extra variant van de geboortekaartjes. Je ontvangt dan twee digitiale proefdrukken.

Kan ik nog kaartjes bij bestellen nadat de eerste levering gebeurd is en dien ik dan opnieuw drukkosten te betalen?

Voor het naleveren van kaartjes wordt eenmalig een drukkost van 15 euro aangerekend. Hou er wel rekening mee dat de leveringstermijn voor bijbestellingen een aantal werkdagen in beslag neemt.

Krijg ik een proefdruk te zien?

Ja. Wanneer alles besproken is, krijg je van ons een digitale proefdruk. Dat is een voorbeeld van je kaartje, maar dan op het scherm van je computer in je klantenpaneel.

Kan ik de kaartjes ook rechtstreeks van bij jullie laten verzenden naar ons adressenbestand?

Nee. Om een snelle levering te garanderen kunnen wij deze service niet meer standaard aanbieden. Je kan er wel voor kiezen je omslagen door ons te laten bedrukken en deze vooraf te laten verzenden. Woon je zelf in het buitenland en wil je graag kaartjes verzenden naar Belgische vrienden en familie, dan kunnen wij dat wel voor je regelen. Contacteer ons voor meer informatie.

Mijn kaartje moet na bedrukking nog in elkaar gezet worden. Doen jullie dat ook?

Sommige kaartjes moet je na bedrukking enkel nog dichtplooien en in de omslag stoppen, andere kaartjes zitten wat ingewikkelder in elkaar. Die moeten bijvoorbeeld voorzien worden van een kleeffiguurtje, een strikje of lintje. Je kan ervoor kiezen dit werk door ons te laten doen, maar dan moet je wel rekening houden met een extra dag voor de leveringstermijn en een extra kost van €0.50 per kaartje.

Hoeveel bedragen de verzendkosten als ik ervoor kies de bestelling aan huis te laten leveren?

Bestel je enkel de geboortekaartjes bij ons, dan bedragen de verzendkosten €5,50 voor een levering in België. Bestel je zowel doopsuiker als geboortekaartjes bij ons, dan betaal je slechts één maal verzendkosten. De doopsuikerartikelen worden zo snel mogelijk geleverd, de kaartjes worden na de geboorte op onze kosten verzonden.

Hoera, onze baby is geboren. Hoe gaat het nu verder?

Proficiat, geniet van elkaar! Je kan ons de geboortegegevens die we nog nodig hadden doorgeven via sms op het GSM nummer dat je terugvindt in de opmaakmail. Vermeld zeker de volledige naam van jullie kindje en liefst ook het ordernummer. Wij bevestigen de goede ontvangst van jullie sms en gaan aan de slag met het drukwerk.

Wanneer worden mijn kaartjes geleverd?

Heb je ons de geboorte gemeld voor 11:00 uur op een werkdag, dan gaan de kaartjes dezelfde dag naar de post. Bij geboortemeldingen na 11:00 uur worden de kaartjes de eerstvolgende werkdag gepost. Let op: we sturen altijd eerst nog even een finale digitale proefdruk en wachten op de goedkeuring daarvan vooraleer we de kaartjes drukken!

Kunnen we de kaartjes na de geboorte ook afhalen?

Ja, dat kan. We sturen je in dat geval een berichtje van zodra de kaartjes klaar zijn. Kaartjes kunnen afgehaald worden in onze winkel in Roosdaal tijdens de openingsuren.

Ik verzamel geboortekaartjes, hebben jullie nog kaartjes die ik mag hebben?

Nee. Om privacy redenen kunnen we geboortekaartjes niet zomaar uitdelen, dat is het voorrecht van de ouders.