Doosjes met pralines

Een klassieker waar je mensen altijd blij mee kan maken. Kies het formaat en laat een doosje vullen met overheerlijke pralines van Valentino. Melkchocolade, fondant chocolade, enkel wit... het kan allemaal!

Pralines als geschenk

Uitgenodigd voor een gezellig etentje bij vrienden? Wil je iemand feliciteren, bedanken, een hart onder de riem steken of veel beterschap wensen? Pralines blijven een populair geschenk voor alle gelegenheden, en je kan ze bij ons gewoon online bestellen.

De klassieke ballotin

Een ballotin is het doosje waarin pralines in België doorgaans verpakt worden. De pralines worden er in verschillende laagjes in geschikt om te vermijden dat ze beschadigd raken. Roompralines of manons zijn de meest breekbare pralines, deze worden bovenaan gelegd. Tussen elke laag pralines komt een goudfolie papiertje, zo blijft elke praline mooi. Elke ballotin krijgt een mini catalogus mee met het volledige assortiment van pralines en de bijhorende allergenen, zo weet je precies welke praline je proeft. Het doosje wordt door ons altijd afgewerkt met een geschenkverpakking en een leuke strik. Wil je een persoonlijk berichtje toevoegen, dan kan dat ook, geef het mee in het vakje van de opmerkingen bij het plaatsen van je bestelling en wij zorgen voor een extra kaartje voor de gelukkige ontvanger.

De pralines

In onze winkel kan je een ballotin compleet laten samenstellen: kies de pralines die je graag in de ballotin wil laten stoppen en wij vullen volgens jouw wensen. Heb je de kans om langs te komen, dan nodigen we je dus graag van harte uit om onze pralines te ontdekken, je kan er zelfs van proeven als je wil! Wil je pralines online bestellen, dan kan je kiezen uit verschillende samenstellingen.

Standaard assortiment

Weet je niet goed welke pralines de ontvanger graag lust of ben je er zeker van dat hij of zij zo ongeveer alles lekker vindt? Dan vullen wij de ballotin met een mix van verschillende smaken. Je treft dan pralines aan in melkchocolade, witte chocolade en fondant chocolade, met vullingen van hazelnootpraliné, chocoladeganaches, likeurcrèmes, marsepein, caramel en room. Een ideale manier om nieuwe pralines te ontdekken of om kennis te maken met de ambachtelijke pralines van Valentino.

Voorkeur voor een chocoladesmaak

Heb je een voorkeur voor melkchocolade? Lust je geen fondant chocolade of wil je enkel witte pralines? Keuze genoeg, wij vullen de ballotin met de chocoladesmaak van jouw voorkeur. Je ontvangt verschillende pralines in de chocoladesmaak van jouw voorkeur met verschillende vulling.

Ballotin laten vullen met een specifieke praline?

Wil je echt enkel de witte Manon met een noot? Of een ballotin vol lekkere donkere pralines met zoute caramelvulling? Dat kan! Maak hier je keuze uit onze pralines en geef aan hoeveel gram je graag wil ontvangen, wij doen de rest.