Suikerdraakje is een printer rijker!

Ik heb een zwak voor al wat print en zou hier graag vertellen over onze fantastische nieuwe printer, maar dat wordt waarschijnlijk een erg oninteressant verhaal voor wie daar niet zo mee bezig is. Laat ik dus proberen mijn enthousiasme over te brengen door het te hebben over wat telt: de dingen die we vanaf nu allemaal meer kunnen dan voordien.

Zoals jullie wellicht weten, personaliseren wij al onze artikelen zelf, waardoor we erg snel kunnen leveren. Tot vandaag waren we daarbij beperkt tot het werken met stickers en labels voor personalisatie: leuk, origineel, praktisch, maar niet voor elk artikel mogelijk. Door de aanschaf van onze nieuwe printer kunnen we onze artikelen voortaan rechtstreeks bedrukken.
Helemaal zelf, zonder dat de leveringstermijn daardoor langer wordt.

De voordelen van bedrukking

  • Een bedankje dat je rechtstreeks laten bedrukken is af, er hoeft niks meer geplakt te worden.
  • Door onze nieuwe aanschaf hebben we een aantal nieuwe bedankjes kunnen toevoegen aan ons assortiment. Pennen en schuifpuzzeltjes bijvoorbeeld, producten die je niet zomaar met een sticker afwerkt. Voor andere bedankjes heb je nog steeds de keuze: zelf aan de slag gaan met stickers of je bedankjes door ons laten bedrukken.
  • Voor bedankjes die vroeger met een vinylsticker werden afgewerkt om het opdrukeffect te verkrijgen, waren we beperkt tot een aantal kleuren en lettertypes. Die beperking valt helemaal weg nu we overgeschakeld zijn op rechtstreekse opdruk. Bovendien kan je er nu ook voor kiezen om een figuurtje toe te voegen.
  • Een sticker kan je verwijderen, bedrukking is voor altijd. En er zijn mensen die vinden dat bedrukking toch net dat kleine extraatje heeft ten opzichte van een sticker, dat is persoonlijk.

Bedrukte bedankjes in kleine oplagen

We zijn niet de eersten en zeker niet de enigen die jojo's of pennen bedrukken met naam, maar wij beseffen als geen ander dat onze klanten niet meteen op zoek zijn naar iemand die 1000 jojo's of 5000 pennen kan leveren. Je kan bij ons dus kleine oplagen bestellen, onze minimale afnames zijn niet verhoogd.

Geen instelkosten

Het verwerken van het ontwerp dat op jouw scherm verschijnt tot een drukklaar bestand vergt tijd en werk. Dat geldt voor elk ontwerp dat we maken trouwens, onze stickers rollen niet automatisch van het scherm naar de printers. We hebben er altijd voor gekozen om het ontwerpen en het "drukklaar maken" van het bestand als service aan te bieden en onze klanten geen opstartkosten aan te rekenen. Dat blijft ook zo: de prijs die je in je winkelmandje ziet verschijnen is de eindprijs, er komen geen extra druk- instel- opmaak- of andere kosten bij. Voor de bedrukking zelf betaal je €0.50 per item, niet zoveel meer dan wanneer je voor een sticker zou kiezen dus.

Aan jou de keuze!

Personaliseren met stickertjes kan natuurlijk ook nog steeds, en daarnaast heb je nu dus ook de mogelijkheid om doosjes of bedankjes rechtstreeks te laten bedrukken. De keuze is aan jou, jouw creaties worden met even veel plezier op maat gemaakt!