Klein rond zeepflesje met opdruk

Klein rond zeepflesje met opdruk € 1,85vanaf € 1,85
Klein rond zeepflesje met opdruk € 1,85vanaf € 1,85
Klein rond zeepflesje met opdruk € 1,85vanaf € 1,85

Dit prachtige bolvormige zeepflesje is ideaal als vervanging voor de traditionele suikerbonen. Vul met gekleurde zeep en werk af met een bijhorend pompje.

Wanneer je de flesjes niet door ons laat vullen dienen de pompjes zelf nog op maat afgeknipt te worden.

Afmetingen: 10 x 5 cm

Loading...
vanaf aantal Prijs per stuk
144 € 1,85
14 € 2,05

Deel dit product

Rond zeepflesje als doopsuiker

Zeep als doopsuiker

Wil je - naast de meer traditionele suikerbonen - een bruikbaar doopsuikergeschenkje uitdelen? Zeepflesjes zijn een populair alternatief voor doopsuiker. Je kan ze bovendien helemaal laten aansluiten bij je doopsuikerdoosjes voor een mooi geheel.

Personaliseren van een rond zeepflesje

De ronde zeepflesjes zien er bijzonder elegant uit, ze behoren dan ook tot onze meest populaire alternatieven voor doopsuiker. Wanneer je ze als doopsuiker uitdeelt, dan wil je ze natuurlijk voorzien van de naam van jullie kindje. Je kan de ronde zeepflesjes omwille van het afgeronde oppervlak helaas niet personaliseren met een gewone doopsuikersticker. Een dergelijke sticker zal namelijk kreuken op het afgeronde oppervlak. Wij kiezen ervoor om de zeepflesjes te bedrukken met naam, daar kan eventueel zelfs een datum bij. Dat oogt niet alleen erg mooi, het resultaat is ook waterproof en permanent. Een zeepflesje met naamopdruk als doopsuiker  is dus gegarandeerd een blijvend aandenken aan de geboorte van jullie kindje, waar jullie gasten zeker nog lang gebruik van zullen maken. Wil je het ronde zeepflesje graag afwerken met een naam in goudfolie, dan kies je voor een vinyl naamsticker. Het resultaat ziet eruit als een opdruk, maar dan met een glanseffect.

Vullen van ronde zeepflesjes

Zeepflesjes vul je met gekleurde of witte vloeibare handzeep. Je kan ervoor kiezen dit zelf te doen of je kan ze gevuld bij ons bestellen. Onze handzeep is beschikbaar in verschillende kleuren, zoek een kleur die mooi aansluit bij de suikerbonen om alles mooi bij elkaar te matchen. De ronde zeepflesjes kan je vullen met ongeveer 90 ml. vloeibare handzeep. Let op dat je ze niet te vol doet, want het pompje neemt ook plaats in in het zeepflesje en je wil niet dat de zeep overloopt. Met een liter zeep vul je ongeveer 10 ronde zeepflesjes.

Gekleurde zeeppompjes

Om het zeepflesje nog een extra mooi accent te geven, kan je het afwerken met een gekleurd pompje. We hebben zeeppompjes in wit, grijs, zwart, roze, muntgroen, curry, goudskleur, blinkend goud en blinkend rosé goud. Wanneer je de flesjes niet door ons laat vullen, dan worden de gekleurde pompjes ongeknipt geleverd. Je moet de pijpjes dan zelf nog op de juiste lengte knippen.

Toch liever suikerbonen?

Het gebeurt minder vaak, maar als je wil kan je de flesjes ook vullen met smarties. Gewone suikerbonen zijn te groot, die passen niet door de hals van het zeepflesje. Smarties zien er leuk uit en het zeeppompje kan achteraf gevuld worden met handzeep. Op die manier combineer je suikerbonen met een praktisch doopsuikergeschenkje. Reken per zeeppompje ongeveer op 50 gram smarties van het gewone formaat. Je vult dus ongeveer 20 flesjes met een kilogram smarties.