Chocoladetablet als doopsuiker

Chocoladetablet als doopsuiker € 1,70vanaf € 1,70
Chocoladetablet als doopsuiker € 1,70vanaf € 1,70
Chocoladetablet als doopsuiker € 1,70vanaf € 1,70

Een heerlijk tablet melkchocolade met gepersonaliseerd hoesje.

Loading...
vanaf aantal Prijs per stuk
48 € 1,70
36 € 1,75
24 € 1,80
12 € 1,85

Deel dit product

Snoep met naam als doopsuiker

Suikerbonen horen sinds jaar en dag bij een geboorte, maar doopsuiker uitdelen zonder suikerbonen kan ook. Omdat jullie zelf geen fan zijn van suikerbonen bijvoorbeeld, of gewoon omdat jullie een beetje uitgekeken zijn op de traditionele suikerboon. Je kan de doopsuiker dan volledig vervangen door bruikbare bedankjes zoals kaarsjes of flesopeners, of je kan gaan voor snoep met naam. Aan keuze geen gebrek, we sommen de mogelijkheden graag even op.

Chocoladetabletten als doopsuiker

Met stip op één, want chocolade is echt altijd goed :) Wij werken de tabletten af met een kartonnen hoes, dat ziet er een stuk strakker uit dan een papieren wikkel. Je kan kiezen voor melkchocolade of fondantchocolade, telkens in tabletten van 45 gram. De hoes personaliseer je helemaal zelf, zodat doopsuiker en geboortekaartjes mooi bij elkaar aansluiten. Let wel op in de zomer: in tegenstelling tot suikerbonen is chocolade wel erg smeltgevoelig en daarom misschien minder geschikt om uit te delen op de materniteit in het ziekenhuis.

Fruitsnoepjes in de plaats van suikerbonen

Iedereen kent de fruitige snoepjes van Fruittella of Mentos wel. Fruittella wordt door ons voorzien van een kartonnen hoes, Mentos personaliseren we met een wikkel, en alles sluit aan bij het geboortekaartje en de rest van de doopsuiker natuurlijk. Mentossnoepjes bestaan trouwens ook in een mini variant. Leuk om uit te delen als doopsuiker voor de klasgenootjes van grote broer of zus!

Kauwgom als doopsuiker alternatief

Je denkt er misschien niet meteen aan, maar kauwgom kan ook een erg leuk alternatief zijn voor de traditionele suikerbonen! We hebben ze in twee varianten: Sportlife met muntsmaak en de enige echte Bubblicious Bubblegum. Beide worden door ons voorzien van een kartonnen hoes om mooi te matchen met de rest van de doopsuiker en met de geboortekaartjes. Kauwgom is vooral erg populair bij de jeugd, zeker de Bubblicious kauwgom valt iets minder in de smaak bij volwassenen.

Chips als doopsuiker

Jawel, je leest dat goed. Chips is een erg populair alternatief voor suikerbonen. Wij voorzien de enige echte Pringles chips met zoutsmaak van een wikkel met naam en zorgen eventueel ook voor een sticker op het deksel om helemaal te matchen met het geboortekaartje. 

Muntjes als suikerbonen

Ben je zelf niet zo te vinden voor zoet? Muntjes zijn een leuke vervanging voor snoep of suikerbonen. King pepermunt bestaat zowel in gewone rolletjes als in een schattige mini variant. We kunnen beide formaten personaliseren in King stijl (compleet met kroontje) of in het thema van je geboortekaartje. De keuze is aan jou, het resultaat is altijd mooi.

Kraft doopsuiker?

Heb je een geboortekaartje of doopsuikerdoosjes in kraftkarton gekozen en wil je daar graag snoep met naam bij laten passen? We kunnen de hoesjes die we gebruiken voor chocoladetabletten, Fruittella en kauwgom ook maken in stevig kraftkarton. Op die manier ben je zeker van een mooi samenhangend geheel. Voor wikkels is dit papier minder geschikt, omdat het vrij stug is en zich niet gemakkelijk laat lijmen. Uitzondering hierop zijn de Pringles chipsdoosjes, deze kunnen we wel met kraft afwerken.