Doopsuiker

Na tien jaar nemen wij afscheid van ons doopsuikerassortiment. Suikerdraakje gaat verder als speciaalzaal in cadeautjes, chocolade en zoets en dit zowel in onze winkel in Roosdaal als online. Al onze doopsuikerartikelen mogen weg met korting tot einde voorraad.

Doopsuiker bestellen met korting

Suikerdraakje was tien jaar lang een begrip in de wereld van de doopsuiker. Het zijn tien mooie jaren geweest, maar aan alles komt een einde. We hebben besloten enkel nog verder te gaan met cadeautjes, chocolade en geschenkmanden. Doopsuiker verlaat ons assortiment, onze resterende voorraad kan je nu met korting en enkel via de website bestellen. Voor alle nog voorradige doopsuikerdoosjes en bedankjes geldt: op is op, dus wees er snel bij!

Alle doopsuikerdoosjes en bedankjes zijn per stuk te bestellen aan bodemprijzen. Extra kortingen zijn niet mogelijk. Personaliseren, vullen of afwerken op eender welke andere manier doen we niet meer, maar je kan je doopsuiker eenvoudig zelf afwerken met een sticker of met een naamkaartje. Wil je je bestelling afhalen in de winkel, dan kan dat, maar wel pas nadat ze geplaatst is via de website. De voorraad staat namelijk niet meer in de winkel zelf, je ontvangt een bericht van zodra je pakket klaar is voor afhaling.

Rest ons nog al onze doopsuikerklanten te bedanken voor de voorbije tien jaar. Breng onze winkel zeker nog een bezoekje voor de mooiste geschenkjes, de lekkerste pralines en een overvloed aan zoets! Het ga jullie goed... op naar de volgende tien jaar ;-)