Contacteer ons...

Omdat kaartjes drukken en bestellingen inpakken nu eenmaal niet zo vlot samengaat met de telefoon aannemen, willen we je vragen ons enkel te contacteren via email of het contactformulier. Heb je echt een dringende vraag over een bestelling die reeds geplaatst is, dan kan je een bericht inspreken, samen met je naam, ordernummer en het telefoonnummer waarop je graag teruggebeld wil worden. Je wordt dan door ons teruggebeld binnen de 24 uur op werkdagen. Alle andere vragen kan je stellen via email.

Deze vragen krijgen we vaak...

  • Of we ook een eigen ontwerp kunnen verwerken? Nee. We werken enkel met illustraties en lettertypes die beschikbaar zijn op de website, met eigen ontwerpen kunnen we je niet helpen.
  • Met welke leveringstermijn er rekening gehouden moet worden? De leveringstermijn bedraagt maximaal zeven werkdagen na ontvangst van betaling.
  • Of we een aangepaste offerte kunnen maken? Alle prijzen zijn te raadplegen op de website, en we doen ons best de prijzen zo laag mogelijk te houden. Er worden geen extra kortingen toegekend.
  • Of we voor een spoedlevering kunnen zorgen? We leveren snel, ook gepersonaliseerde artikelen gaan binnen de zeven werkdagen de deur uit. Wil je je bestelling sneller ontvangen dan binnen de vooropgestelde zeven werkdagen, dan kan je dat als verzoek aangeven in het vakje van de opmerkingen. Indien mogelijk wordt er rekening mee gehouden, maar nooit ten kosten van de leveringstermijn voor andere klanten. Hou dus aub toch rekening met zeven werkdagen.

Heel wat antwoorden op andere algemene vragen kan je vinden op onze FAQ pagina of onze Geboortekaartjes - FAQ

Contactgegevens

Suikerdraakje
Kaaitvaartstraat 9
1760 Pamel
België

E-mail: info@suikerdraakje.be
Tel.: +32 53 67 31 13 (wij bellen je terug)

Uw gegevens

Uw bericht