Zomervakantie

Voor heel wat mensen komt de vakantie in zicht. Anders dan voordien waarschijnlijk, maar we kijken er met z'n allen des te meer naar uit. En je hoeft je niet eens ver te verplaatsen om al wat vakantiegevoel op te snuiven, ook in onze winkel hangt een tropische sfeer... Kom gerust eens langs om onze zomerse geschenkjes te ontdekken, we zijn nog de hele maand juni en juli geopend van woensdag tot en met zaterdag.  Daarna nemen wij ook een break. Een echte break dan, niet zo'n gedwongen break als tijdens de coronacrisis, toen onze winkel gesloten was en wij achter de schermen doorwerkten aan lopende geboortebestellingen, webshoporders en leveringen aan huis. We gaan voluit voor een vakantie zonder piekeren, en voor het eerst in tien jaar ook eentje zonder permanentie voor geboortekaartjes (geboortedrukwerk is van het menu geschrapt). Liefst ook eentje zonder al te veel Coronanieuws en met heel veel genieten van/in eigen land. Pamel alleen al heeft een paar leuke horeca-adresjes (hey, op vakantie kook je niet zelf) en ik durf te wedden dat er in het Pajottenland nog altijd plekjes zijn die wij niet eens ontdekt hebben. Wie suggesties heeft mag ze mailen ;-)

We gaan ons met andere woorden voor het eerst in bijna tien jaar tijd eens echt helemaal ontspannen, en dat doen we van 5 augustus tot en met 29 augustus.

Daarna ontvangen we jullie allemaal graag opnieuw in onze winkel om het nieuwe chocoladeseizoen te openen... en vanaf september zal de winkel ook weer gewoon open zijn op dinsdag. We wensen iedereen alvast een heel erg deugddoend zomerverlof toe en ontmoeten jullie graag in de winkel.