Snoepdoosjes

Suikerdraakje was tot voor kort - naast chocolade en snoepjes - gespecialiseerd in doopsuiker en geboortedrukwerk. Na tien jaar was het hoog tijd voor een nieuwe koers en eerlijk gezegd: mocht je mij een paar maanden geleden gevraagd hebben om nog iets te personaliseren, dan zou ik nee gezegd hebben. Niet dat ik dat niet graag gedaan heb, integendeel, maar voor mij was het genoeg geweest. Ik geniet nu met volle teugen van mijn nieuwe winkel. En toch... ergens in juli was ik bezig met het verpakken van snoepjes en bedacht ik me dat de bestaande verpakkingen vaak zo saai zijn. Hoeveel mooier is zo'n doosje met een aangepaste hoes en hoe leuk is het als je daar een persoonlijk berichtje aan kan toevoegen? Ik heb heel wat grafische machines verkocht, maar van mijn "basis" kon ik gelukkig nog niet onmiddellijk afstand nemen... dus ik ging aan de slag. Het resultaat stond in september online: onze snoepdoosjes zijn allemaal voorzien van themahoesjes en ze werden in recordtempo razend populair. Het gevolg laat zich natuurlijk raden. Halverwege september kwamen de eerste aanvragen naar hoesjes op maat al binnen. Tegen alle verwachtingen in vond ik het nog fijn ook, dat maatwerk. En zo komt het dat je nu in onze webshop ook een snoepdoosje in het thema badminton kan vinden, of eentje met "vogeltjes die niet kinderachtig zijn". Wil je ook een snoepdoosje op maat, dan is dit wat je moet weten:

1. Ik beperk het maatwerk  heel bewust tot een basisthema. Dat wil zeggen dat je mij kan doorgeven met welke figuurtjes je graag zou willen werken en dat ik voor jou een hoes maak met die figuurtjes. Iets met hertjes bijvoorbeeld, of iets met sterren. Ik teken niks op maat (geen roze hertjes met een bril) en ik werk niet met correctierondes. Je kan dus geen aanpassingen vragen, het is niet de bedoeling dat er uren ontwerpwerk in het hoesje kruipen. We houden het met andere woorden bewust eenvoudig.

2. Omdat het werken op maat tot de basis beperkt blijft, worden er ook geen extra kosten voor aangerekend. Het hoesje in kwestie zal hoogst waarschijnlijk ook gewoon in de vaste collectie terecht komen, het ontwerp is niet exclusief.

3. Jouw snoepdoosje op maat zal klaar zijn binnen gemiddeld twee werkdagen.

4. Wil je een snoepdoosje met een foto, een eigen ontwerp of een logo? Dan kan dat voor bestellingen vanaf 10 stuks. 

Kan je je vinden in bovenstaande? Dan is dit hoe het werkt:

1. Spring binnen in de winkel en geef je wensen door of stuur mij een mailtje.

2. Ik bevestig en plaats het snoepdoosje kant en klaar binnen de twee werkdagen online. De link wordt naar jou doorgestuurd en je kan het vervolgens gewoon online bestellen.

3. Jouw snoepdoosje op maat wordt verstuurd of je kan het komen afhalen in de winkel binnen de twee werkdagen.

Zelf pas ik de snoepdoosjes met plezier aan aan het seizoen. Momenteel zijn er dus nogal wat ontwerpjes met herfstbladeren, pompoentjes en herfstdiertjes te vinden. Binnenkort kan je winterse thema's verwachten. Benieuwd? Check onze vaste collectie hier.