Verhofstede likeuren

Wijn, Champagne en bieren zal je bij ons niet snel vinden. Ik ken er zelf te weinig van, vind andere speciaalzaken daar beter voor geplaatst en laat wijnadvies dan ook graag aan hen over. De dranken van Brouwerij Verhofstede sluiten naar mijn gevoel wél perfect aan bij ons aanbod, we zijn dan ook van bij onze start al trots verdeler van dit prachtige merk.

Verhofstede is een familiebedrijf, al vier generaties lang wordt er in de brouwerij op ambachtelijke wijze de lekkerste likeur gebrouwen. Geen massaproductie, maar ambachtelijke productie van een aantal originele likeuren. De inspiratiebron voor het smakenpallet van de dranken? De natuur! Alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt voor de likeur van Verhofstede, en dat proef je. Van een hartverwarmende koffielikeur tot een zonnige sinaasappeldrank, maar ook een heerlijke gin en een kruidenlikeur. Wie graag eens een andere likeur dan de traditionele smaken cadeau doet zit zeker goed met Verhofstede.

En omdat een heerlijk drankje nog lekkerder smaakt in een mooi glas, hebben we voor een assortiment bijhorende glazen gezorgd. Benieuwd? Kom de drankjes en de nieuwe glazensets snel ontdekken in onze winkel in Roosdaal!