Or Tea?

De kennismaking die er geen was

Het moet ergens in januari 2019 geweest zijn, we bezochten een opendeurdag van één van onze leveranciers. Niks van doen met voeding en al helemaal niet met thee. Mijn verbazing was dan ook vrij groot toen ik het team van Or-Tea daar aantrof. Ik zou hun standje zonder meer voorbij zijn gewandeld, ware het niet dat de ronduit prachtige blikken mijn aandacht trokken. Theekraam bezocht, blikken bewonderd en op een drafje weer weg, want eerlijk: het interesseerde me verder niet zo en een gesprek over thee met een ongetwijfeld enthousiaste ondernemer stond niet op mijn lijstje die dag. Wat later keerden we huiswaarts met een goodiebag en een idee of twee dat niks te maken had met thee.

Tweede kans ook niet benut

Nice, zo'n goodiebag! Voelt altijd een beetje als een Sinterklaascadeautje vind ik. Onderweg naar huis werd de inhoud bekeken en thuis werd die opgeborgen om vervolgens wederom weinig aandacht te krijgen. Or-Tea was vertegenwoordigd als goodie, maar ik ben een koffiedrinker. De verpakking kreeg van mij opnieuw een pluim en daar bleef het bij. Thee in de kast, over naar de orde van de dag. Had ik het toen geweten zeg :-)

De echte kennismaking

Zo eens om de zoveel tijd heb ik geen zin in koffie en kan een kopje thee mij wel smaken. Zo'n bevlieging duurt nooit echt lang, maar ergens in oktober brak dan toch de dag aan dat Or-Tea mijn aandacht voor de derde keer trok. Beeeee Calm: kamillethee met een vleugje vanille. Dat klonk mij als een lekker veilige keuze in de oren, one cup of tea coming up! En echt... tegen alle verwachtingen in en zonder overdrijven: dit was duidelijk meer dan een mooie verpakking! In één woord: njam! En wel njam genoeg om mij naar de website van datzelfde team van Or-Tea te laten surfen.

Weet je hoe onnozel het voelt om informatie aan te vragen en dan vol ongeduld te zitten wachten op antwoord, terwijl je eigenlijk maanden voordien de kans had je vragen te stellen in real live? Nee? Ik wel! Gelukkig kreeg ik van Niels heel snel reactie op mijn vragen en stuurde Stijn mij zonder dralen een proefpakket toe. Dat was er snel, ik heb voorlopig geen enkele smaak geproefd die ik niet lust en kan zomaar zeggen dat ik tegenwoordig spontaan al eens vaker naar thee zal neigen. Aan mij hebben ze dus een zieltje gewonnen!

Lekker, mooi verpakt en nog biologisch ook

Or-Tea wil van het toch wel licht oubollige imago van thee af en daar zijn ze naar mijn gevoel meer dan goed in geslaagd. Dat de thee bovendien biologisch is en de verpakkingen eco-vriendelijk maakt het totaalplaatje helemaal mooi. En er zijn ook nog eens prachtige bijhorende kopjes met theefilter die mooi aansluiten bij de blikken. Ideaal om cadeau te geven aan een theeleut! 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd