Wanneer doopsuiker bestellen?

[22 november 2019]

Update: sinds mei 2020 kan je bij Suikerdraakje enkel nog terecht voor cadeautjes en praline, niet meer voor suikerbonen of geboortekaartjes.

De geboorte van jullie kindje is een bijzondere gebeurtenis, de bijhorende doopsuikertjes zijn al even bijzondere geschenkjes om deze dag in de verf te zetten. Wanneer bestel je die doopsuikergeschenkjes nu het beste?

Doopsuiker bestellen

Ons advies is al jaar en dag hetzelfde: zorg ervoor dat de doopsuiker een maand voor de uitgerekende datum klaar staat en dat de opmaak van de geboortekaartjes tegen die tijd ook in orde is. Die uitgerekende datum wil namelijk nog wel eens wijzigen en in de laatste maand van de zwangerschap wil je vooral rust. We raden dan ook aan om de bestelling van doopsuiker en kaartjes zeker door te geven in de zevende zwangerschapsmaand.

Over houdbaarheid van suikerbonen en snoep hoef je je alvast geen zorgen te maken, beide hebben een erg lange houdbaarheidsdatum tot anderhalf jaar en kunnen dus ruim vooraf aangekocht worden zonder aan kwaliteit te verliezen.

Online bestellingen

Het advies van hierboven kan dan goed zijn, onze online klanten beginnen vaak pas aan hun doopsuiker te denken in de laatste zwangerschapsmaand. Wij hebben ons aanbod dan ook aangepast, zodat we doopsuiker en bedankjes die online besteld worden kunnen leveren binnen de zeven werkdagen. Kaartjes ook als het moet, al is dat wel erg nipt om de proefdruk nog in orde te krijgen.

Winkelbestellingen

Vooreerst: je kan in de winkel terecht voor eender welke bestelling, groot of klein. In de praktijk kiezen mensen die ons een bezoekje brengen bijna altijd voor het totaalpakket van kaartjes en doopsuiker, waarbij alles leuk aansluit. Hoe we werken kan je uitgebreid nalezen op onze werkwijze pagina, kort samengevat komt het erop neer dat we het ontwerp van geboortekaartjes en doopsuiker compleet op elkaar afstemmen en daarbij tot in het detail zoeken naar de mooiste kleurencombinaties. Er worden fysieke voorbeeldjes gemaakt en die voorbeeldjes bespreken we graag met jullie.

We krijgen wel graag wat tijd om het totaalplaatje perfect uit te werken, en kijk… daar komt die zevende zwangerschapsmaand weer piepen. Wanneer je bestelt in de zevende maand (liefst zelfs nog wat eerder), dan hebben we voldoende ruimte om een prachtig resultaat neer te zetten. Wij zetten de geboortebestellingen een maand voor de uitgerekende datum klaar in de winkel en iedereen kan rustig aftellen naar de geboorte.