Vrije toegang

[25 mei 2020]

"Mag ik gewoon eventjes rondkijken alstublieft?" Ik blijf dat een gekke vraag vinden, maar ze wordt wel vaker gesteld in de winkel sinds ik het aanbod breder heb gemaakt. De etalage doet wat ze moet doen, de nieuwsgierigheid is gewekt... we hebben meer dan pralines tegenwoordig en het is logisch dat je daar graag eens door snuistert, maar die vraag blijft toch komen. Het antwoord is natuurlijk gewoon volmondig ja, en heel graag zelfs!

Snuisteren toegestaan

Ik vond het vroeger altijd al zo vreemd, die bordjes met "vrije toegang" erop. "Natuurlijk", dacht ik steevast, "het is een winkel toch?". Nu begrijp ik ze al wat beter. Je mag onze winkel binnenstappen, rondkijken en gewoon weer naar buiten gaan. Echt. Je laat mij niet diep bedroefd achter in dat geval, ik koop ook lang niet alles wat ik mooi vind :-)

Ik voel mij sinds de herstart als herboren: het uitkiezen van het nieuwe assortiment geeft mij energie en ik kan oprecht gelukkig zijn met nieuwe spulletjes om in de winkel uit te stallen. Het liefste wat ik dus wil is dat moois te kunnen tonen aan onze klanten. Misschien ben je net op zoek naar een geschenkje, zonder dat je al zeker bent van wat je graag zou willen. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we zoal hebben, zonder dat je direct iets nodig hebt. Je bent hoe dan ook welkom! Tot snel ;-)