Klein geschenkje, groot gebaar

[18 januari 2020]

Valentijn komt eraan, het moment om je liefde voor elkaar nog eens in de verf te zetten. Want natuurlijk zie je elkaar een heel jaar door graag en verandert Valentijnsdag daar niks aan, toch doet een klein geschenkje plezier.

Hartjes in chocolade voor Valentijn

Hartjes...

Zeg je liefde, dan zeg je hartjes. Je vindt ze bij ons in chocolade- en snoepvorm. Wit, roze, blauw, met een suikerlaagje en verschillende vullingen. Verras je hartendief met een mooi glazen potje met een lieve boodschap, gevuld met lekkers... een klein geschenkje met een groots effect!

Chocolade

Liefde en chocolade zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en met de heerlijke pralines van Valentino scoor je altijd! Ken je zijn of haar smaak, laat dan een doosje vullen met de lievelingspralines van je partner. We hebben ze in meer dan tachtig varianten, keuze genoeg. Elk doosje dat tijdens de Valentijnsperiode de deur uitgaat wordt verpakt in geschenkpapier met hartjes.

Liever geen zoet?

Speciaal voor zij die deze keer graag iets anders willen geven dan chocolade of snoepjes hebben we onze kleine Valentijnsgeschenkjes voorzien van badparels in de kleuren van de liefde.

Geschenkje voor Valentijn Chocolade voor Valentijn