Stockerverkoop doopsuiker

[20 juni 2020]

Update 7 juli: Momenteel wordt het doopsuikermagazijn letterlijk volledig leeg gemaakt, alles gaat weg aan inkoopprijs + BTW. Af en toe levert dat opruimen nog een paar vondsten op, die deel ik graag op Facebook. Vooral voor deze laatste stuks is de boodschap snel te zijn. Er wordt niks gereserveerd, bestellen kan echt enkel via de website! Had je gisteren gepland iets te bestellen dat je vandaag niet meer kan vinden op de website, dan ben je helaas te laat...

In een vorig blogbericht vertelde ik al dat we stoppen met geboortedrukwerk. Begin mei gooide ik het roer radicaal om, met veel meer focus op cadeautjes. Dat valt zo goed in de smaak - zowel bij mezelf als bij onze klanten - dat we besloten hebben het volledige aanbod voor geboorte en communie-artikelen te schrappen. Geen doopsuiker meer bij Suikerdraakje dus... het einde van een tijdperk voor ons.

Eerlijk gezegd... het voelt wel een beetje gek aan. Tenslotte waren we tien jaar geleden bij de allereersten om een webwinkel op te starten met enkel doopsuikerspulletjes. We gingen steeds weer op zoek naar originele spulletjes, investeerden in kennis en materiaal om deze ook allemaal zelf te personaliseren en werkten met plezier thema's op maat uit. Ik krijg af en toe de vraag of ik het niet zal missen, dat geboorteverhaal, maar denk zelf dat het mooi geweest is. Ik kijk terug op tien mooie jaren en kijk vooral vooruit naar de jaren die nog volgen met het nieuwe Suikerdraakje.

Onze resterende voorraad mag dus weg met korting, als dat niet leuk is! En we hebben nog wel wat: doopsuikerdoosjes, geboortebedankjes, allerlei leuks dat je zelf kan personaliseren met stickers. Ook suikerbonen zijn er nog, al is die voorraad beperkt. Als je dat wil, dan kan je jouw bestelling komen afhalen in de winkel, maar wel pas nadat ze via de website is geplaatst. In de winkel zelf is namelijk geen voorraad van de doopsuikercollectie, je ontvangt een bericht van zodra de bestelling klaar staat voor afhaling.

Personaliseren doen we niet meer. Of beter: personaliseren doe ik niet meer, want dat was altijd exclusief mijn taak en passie. Naast doopsuiker en suikerbonen verkopen we dus ook flink wat grafische machines waarmee ik jullie verder niet zal lastigvallen. Mochten er echter mensen meelezen die interesse hebben, mail gerust voor een overzicht van wat er zoal te koop komt.

Update: we krijgen ondertussen nogal wat vragen van mensen naar stickers of gepersonaliseerde wikkels. Ook die maken we helaas echt niet meer. Onze resterende voorraad staat online en wordt enkel verkocht om zelf te vullen en af te werken.

Rest mij nog al onze doopsuikerklanten te bedanken voor de mooie jaren en de leuke contacten. Ik hoop jullie van ganser harte terug te mogen ontmoeten in onze winkel of online. Want ik beloof jullie dat het aanbod bij Suikerdraakje altijd verrassend, vernieuwend en leuk zal blijven! Geniet van de kortingen en heel graag tot binnenkort!