Gezellig tafelen

[15 mei 2020]

Ik ben groot fan van servies, altijd al geweest. Mijn grote probleem is dat ik echt geen enkele serviesset volledig heb, omdat de onderdelen vaak op verschillende momenten werden aangekocht. Lees: ik heb kopjes met bijhorende schoteltjes, prachtige onderzetborden die bijna (maar niet helemaal) passen bij de soepborden en nét niet genoeg dessertkommetjes om de tafel in een mooi geheel te dekken. Lastig...

Toen ontdekte ik Bastion Collections, een prachtig merk van servies, maar ook glazen en accessoires die - hou je vast - echt allemaal gecombineerd kunnen worden zonder probleem. Hoera! Kopjes die je vandaag koopt zullen dus nog steeds mooi aansluiten bij ontbijtbordjes die je binnen drie maanden op de kop tikt. De hele collectie bestaat uit een combinatie van zwarte, witte, grijze en beige tinten met eenvoudige illustraties en patroontjes. Ik voel nu al dat we ons assortiment van dit merk zullen uitbreiden :) Kom het servies ontdekken in de winkel of snuister al eens online.