Maak zelf je doopsuiker online

[16 februari 2020]

Joepie! Gejuich! Ik mag jullie vandaag onze ontwerptool voorstellen: een gloednieuwe tool die het online bestellen van doopsuiker en geboortekaartjes een pak eenvoudiger en nog leuker moet maken! Om dat te vieren trakteren we jullie tot 1 maart op een korting van 5% met de kortingscode ONTWERP.

What's new?

De ontwerptool zelf

Er zijn heel wat nieuwe illustraties toegevoegd en we hebben ze onderverdeeld in handige categorieën. Daarnaast kan je elke illustratie nu zelf vergroten of verkleinen, verplaatsen, roteren en combineren met andere illustraties. Tekst is nu mogelijk in verschillende lettertypes per ontwerp en de lijst van lettertypes is uitgebreid. Het voorbeeld dat je te zien krijgt op het scherm geeft mooi weer hoe het eindresultaat er zal uitzien.

Doopsuiker DIY en minimale afnames

Wil je graag doopsuikerdoosjes of bedankjes bestellen zonder dat deze gepersonaliseerd zijn, dan kan dat voortaan in onze DIY categorie. Daar hebben we de minimale afname afgeschaft, je kan dus voortaan ook een proefexemplaar bestellen. En er zijn hoeveelheidskortingen toegevoegd: hoe meer je bestelt, hoe lager de prijs.

Benieuwd? Probeer het uit! Ontwerp je eigen doopsuiker en ontdek hoe mooi je eigen creaties zijn! De kortingscode ONTWERP is geldig tot eind februari.