Zoete geschenkpakketten

[20 december 2019]

Met de feestdagen voor de deur is onze winkel deze en volgende zaterdag wat langer open. Zijn jullie uitgenodigd bij vrienden of familie en nog op zoek naar een fijn geschenk voor de gastvrouw en gastheer? Dan nodigen we je van harte uit om onze geschenkpakketten te ontdekken!

Kerstfeest

Geschenkmandjes: kant en klaar en op maat

Je kan bij ons altijd terecht voor geschenkmandjes, en vanaf november wordt ons aanbod extra feestelijk. Elk mandje is met zorg samengesteld met onze lekkernijen: pralines, chocolade, nougat, koekjes, confituur, honing, hazlenoot- en speculaaspasta, advocaat... Alleen producten van de beste kwaliteit in een extra feestelijke verpakking en in elke prijscategorie. Wil je liever zelf een mandje samenstellen? Dat kan ook! Kies uit wat je er graag bij wil hebben en wij verpakken het voor jou.

Geschenkpakketjes met een drankje

Een lekkere Gin of jenever? Een goede wijn, of toch liever porto? We maakten een selectie en zorgden voor een mooie geschenkverpakking. Vaak hoort daar een glaasje bij, dat maakt het geschenk net dat tikje meer bijzonder. Liever geen alcohol? Wat dacht je van een geschenkpakket met thee? Met of zonder mok, al dan niet aangevuld met lekkere koekjes. Origineel!

Kleine zoetjes

Onze Kerstchocolaatjes zien er al feestelijk uit op zich en een doosje lekkere pralines is altijd een succes! Voor de snoepers hebben we Kerstverpakkingen voorzien die je in de winkel zelf kan vullen met snoepjes.

Aangepaste openingsuren

Op zaterdag 21 en zaterdag 28 december zijn we doorlopend open van 09:30 tot 18:00. Op 24 en 31 december is de winkel open van 09:30 tot 15:30. Spring gerust eens binnen!