En dan de ijstaarten

[10 oktober 2019]

Ik heb al verteld hoe de zoektocht naar roomijs verliep en waarom we daar voor Missault gekozen hebben. Voor ijstaarten hebben we zelfs twee leveranciers gevonden. Allebei leveren ze lekker, ambachtelijk ijs en allebei maken ze ijstaarten die eigenlijk gewoon te mooi zijn om aan te snijden.

Een ijstaart voor elke gelegenheid

Denk jij bij "ijstaart" ook onmiddellijk aan de eindejaarsperiode? Toegegeven, ik ook. En - eventueel - ook nog aan het traditionele ijslammetje dat vroeger steevast op tafel gezet werd bij een eerste Communie of vormsel. Tot ik de website van Surprice ontdekte... met ijstaarten voor kinderfeestjes, Paastaarten, foto-ijstaarten, individuele ijsgebakjes voor Valentijn en ander leuks! Een ijstaart voor elk feestje dus... niks eindejaarsprodukt!

Op bestelling

Roomijs hebben we in voorraad in de winkel, ijstaarten niet om de eenvoudige reden dat er teveel mogelijkheden zijn en dat de meeste taarten ook echt op bestelling gemaakt worden. Wil je een ijstaart van Missault, dan kan je deze bestellen op onze website. Ze zal binnen ongeveer zeven werkdagen voor je klaarliggen in de winkel, waar je ze kan ophalen.

De ijstaarten van Surprice kan je op hun eigen website bestellen, zij werken uitsluitend met afhaalpunten. Kies onze winkel als afhaalpunt en je ontvangt een berichtje van zodra je de bestelling kan afhalen.