Cadeautjes voor vaderdag

[25 mei 2020]

Manlief en ik hebben samen drie zonen, ik ben thuis dus zwaar in de minderheid. Op geen enkel moment vind ik dat een probleem, behalve wanneer het op het uitzoeken van cadeautjes aankomt. Sorry mannen: over het algemeen vind ik dat vrouwen toch echt met veel meer dingen blij kunnen zijn dan mannen! Bijkomend: de zonen lopen niet over van de inspiratie, dus nu vaderdag eraan zit te komen is het mijn taak een geschikt geschenk voor de dag te toveren. Tegelijk is de winkel omgetoverd van doopsuikerwinkel tot geschenkenwinkel... dus mijn vondsten staan straks in de etalage te blinken :)

Vaderdag

Optie één: het lekkere geschenk

"De liefde van de man gaat door de maag" ... Met dat in het achterhoofd wordt voor mannen nogal vaak gekozen voor snoepjes of chocolade als geschenk. Voor de gelegenheid voorzien we onze pralinedoosjes van een leuk geschenkpapiertje met snorren. Akkoord... dat papiertje verdwijnt nogal snel, maar het oog wil ook wat :) Mag het iets persoonlijker zijn? Onze populaire geschenkdoosjes met zoets in zijn ook nu weer helemaal te personaliseren in Suikerdraakjestijl. Laat zo'n doosje vullen met pralines, snoepjes of chocolade (lees: zeevruchten, truffels, sudentenhaver...) en voorzie het van een persoonlijk berichtje. Klaar! Spiksplinternieuw in het aanbod zijn de luxe geschenkdozen, gevuld met zoets en voor de gelegenheid gepersonaliseerd in een stoer zwart-wit vaderdagthema. "Onze" vake drinkt geen druppel alcohol en heeft zich voorgenomen wat op de lijn te gaan letten. Dat was er de afgelopen weken een beetje bij ingeschoten namelijk. Over naar optie twee.

Luxe geschenkdoos voor vaderdag

Optie twee: het bruikbare geschenk

Wie de winkel bezocht vorig weekend had het waarschijnlijk al gezien: we hebben nu ook een assortiment zeep en badsets! En laat dat in tijden waar we onze handen een triljoen keer per dag wassen toch net van pas komen, nee? Een leuk zeeppompje in de vorm van een citroen of watermeloen of een badset met douchegel en een after shave? Geurt lekker en ziet er nog leuk uit ook :) Liever een tof glas of een mok met tekst? Ook dat hebben we, al dan niet opgevuld met lekkers. Kortom: spring eens binnen, het is de moeite ;-)

Zeepdispenser watermeloen