Een nieuwe start

[10 mei 2020]

Wie al eens een wandeling door Pamel maakte de laatste weken heeft het misschien al opgemerkt: de etalage van Suikerdraakje ziet er ineens helemaal anders uit dan voordien. We nemen inderdaad een nieuwe start vanaf woensdag...

Geboortecollectie enkel nog online

Ik heb mij meer dan tien jaar elke dag ingezet om samen met onze klanten te zoeken naar het perfecte geboortekaartje en de mooiste bijpassende doopsuiker. Ik heb dat zonder enige twijfel graag gedaan. Het feit dat je als eigenaar van een doopsuikerwinkel nooit zomaar even een paar dagen onbereikbaar kan zijn nam ik er graag bij. De laatste maanden voel ik dat dat laatste heel hard doorweegt, ik wil meer tijd voor mijn eigen gezin. We hebben daarom samen de beslissing genomen dat doopsuiker en geboortekaartjes geen plaats meer zullen krijgen in onze winkel in Roosdaal. De doopsuikercollectie is nog wel online beschikbaar, maar enkel voor zelfvullers. Met geboortekaartjes stoppen we volledig. Je kan in de winkel dan ook niet meer terecht voor het afgewerkte doopsuikerpakket.

Zoets in de winkel

Suikerdraakje zou Suikerdraakje niet zijn zonder veel zoets. We blijven trots verdeler van de pralines en chocolade van Valentino. Schepsnoep vind je in de winkel niet meer, in de huidige omstandigheden vind ik het niet verantwoord te werken met zelfbediening voor voeding. Maar wees gerust, ik voorzie zakjes met snoepjes voor de liefhebbers.

Kaarsjes en moois

Vind je het ook zo fijn om het thuis gezellig te maken? Dan zal het ons nieuwe aanbod je zeker aanspreken! Vaasjes, kandelaars en kaarsen, maar ook servies en deco-artikelen. Voor wie zichzelf graag af en toe wat moois gunt hebben we prachtige juweeltjes en sjaaltjes.

Voor de allerkleinsten

Op zoek naar een geschenkje voor de kleintjes? De knuffels en popjes van Moulin Roty zijn mooi, zacht en volop aanwezig in onze winkel! Of wat dacht je van een leuke spaarpot of een nachtlamp in de vorm van een paddenstoel?

Praktisch: nieuwe openingsuren

De winkel zal voortaan open zijn van woensdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00. Op zaterdag kan je er doorlopend terecht van 09:30 tot 17:00. In Coronatijden nemen we uiteraard de nodige maatregelen om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen. We laten maximaal drie klanten tegelijk binnen, vragen vriendelijk om zoveel mogelijk met de kaart te betalen en de afstandsregels te respecteren. Heel graag tot binnenkort!