Doopsuikerthema Thor

[17 december 2019]

Zwart is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt voor doopsuiker. Toch kan een doopsuikerthema in zwart erg stijlvol zijn, helemaal wanneer je het combineert met wit en goud. Voor Thor werkten we een thema uit in deze kleuren, met een stoere wolf als illustratie.

Doopsuikerdoosjes in zwart

De doopsuikerdoosjes

Een transparant doosje werd voorzien van een lang naamkaartje en een zwarte kartonnen hoes. Dat combineerden we met kartonnen kubusdoosjes in zwart, voorzien van een smalle witte hoes. Kartonnen doosjes werden aangevuld met ronde blikken doosjes in zwart en goud, afgewerkt met een sticker. Alle doosjes werden gevuld met suikerbonen in wit, zwart en blnkend goud.

Bedankjes

De klassieke doopsuikerdoosjes werden gecombineerd met kauwgom en memoblokjes. De witte blokjes met memoblaadjes hebben we bedrukt met naam en illustratie, de zwarte kauwgomhoes kreeg een naamkaartje opgeplakt.

Tip: dit thema is perfect aan te vullen met andere artikelen in zwart, wit en goud. Denk daarbij aan lippenbalsems (beschikbaar in de drie kleuren), blikken scharnierdoosjes, kaarsjes in een glaasje... Hou je niet van de traditionele suikerbonen, dan kan je de vulling vervangen door smarties, chocoparels of suikersterretjes.

Memoblokje en blikken doosje voor suikerbonen