Doopsuiker voor Olivia

[28 december 2019]

Een stijlvol geboortekaartje met een parelmoereffect en een hartjesboom in rozerode foliedruk, dat is wat de mama en papa van Olivia uitkozen voor hun eerste dochtertje.

Doopsuiker en geboortekaartjes voor Olivia

Als basis voor het doopsuiker werd gewerkt met transparante doopsuikerdoosjes in twee formaten. Zowel de hoge tasjes als de vierkante doosjes kregen een hoes in parelmoer karton. We lieten een roze hartjesboom en zilvergrijs vlindertje terugkeren op alle gekozen items. Als vulling kozen mama en papa voor een combinatie van snoepjes en suikerbonen. Voor de kindjes werden bellenblazers, snoepzakjes en kleursetjes voorzien. En als alternatief voor de traditionele suikerbonen werd een prachtig kaarsje in roségoud gebruikt, afgewerkt met een sticker.

Tip: bij deze combinatie passen de doopsuikerblikjes in fuchsia en zilverkleur ook heel mooi!

De meters van Olivia kregen één van onze schattige snoepemmertjes, voor de gelegenheid afgewerkt in de stijl van het geboortekaartje. Mama zocht en vond Champagne met een rozige uitstraling die wij vervolgens van etiket mochten voorzien, en de collega's werden getrakteerd op suikerboontjes in mooie glazen potten.

Welkom lieve Olivia en van harte gefeliciteerd Shari en Sam!

Doopsuier met kaarsje voor Olivia