Dessert voor de eindejaarsfeesten

[8 december 2019]

Ik kook graag, een eindejaarsmenu op tafel toveren is voor mij dus geen straf. Waar ik niet goed in ben is bakken. Een cake wil nog wel eens lukken, maar daar stopt het. Voor het dessert beroep ik mij dan ook heel vaak op kant en klaar. En in de eindejaarsperiode mag dat gerust ietsje feestelijker zijn!

Individueel ijsgebakje Rudolph het rendier

De ijstaart als blikvanger

Stiekem blijven we allemaal een beetje kind: iedereen kijkt uit naar het dessert! Je wil dan ook graag een blikvanger om van het dessertmoment iets bijzonders te maken: de ijstaarten van Missault zorgen absoluut voor dat wauw-effect! Missault roomijs wordt nog echt ambachtelijk bereid in Brugge, volgens een authentiek rerept en alleen met de beste ingredi├źnten. Elk jaar wordt er een eindejaarsfolder samengesteld met een waaier aan feestelijke ijsdesserts die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook overheerlijk smaken. Missault maakt ijsstronken in verschillende populaire smaken, maar ook stijlvolle individuele roomijsgebakjes: gemakkelijker wordt het niet! Het roomijs van Missault hebben we gewoon in voorraad, voor ijstaarten werken we op bestelling. Je kan je ijsdessert bestellen op onze website om af te halen in de winkel of je kan je bestelling in de winkel komen doorgeven. Bestellen voor Kerstmis kan nog tot en met 20 december 2019, je kan je bestelling afhalen in de winkel op 23 december ten laatste. Bestellen voor nieuwjaar kan nog tot en met 27 december 2019.

Glaasjes met lekkers

Ze zien er bijzonder uit, ze smaken naar nog, ze bieden je gasten veel keuze en ze zijn in een mum van tijd klaar. Ik hou van dessertglaasjes :-) De inhoud hoeft overigens echt niet ingewikkeld te zijn: kleine glaasjes met chocolademousse of vanillepudding zijn altijd een hit. En wat dacht je van advocaat? In onze winkel vind je deze lekkernij in verschillende smaken: amaretto, banaan, chocolade of gewoon naturel. Vind je advocaat toch net iets te sterk op zich? Je kan hem ook gebruiken als topping bij roomijs.

De kleine zoetjes

Personal favorite! Vul mooie schalen met allerlei lekkers, succes gegarandeerd. Denk daarbij aan pralines en chocolaatjes, koekjes, wafeltjes, nougat, spek... Speciaal voor Kerst vind je in de winkel momenteel heel wat Kerstchocolade, zalig lekkere Kerstkoekjes en zelfs Antwerps spek in de vorm van Kerstboompjes. Inspiratie nodig? Kom langs, we helpen je graag!