Suikerdraakje dankt

[13 april 2020]

Wie mij twee maanden geleden verteld zou hebben dat we het Paasweekend zouden doorbrengen met een gesloten winkel, die zou ik voor gek verklaard hebben. Toen kwam Corona en stond de wereld op zijn kop. Ik heb mij zelden zo hard "ondernemer" gevoeld als de afgelopen weken... en het gevoel dat ze mij verdorie niet klein zullen krijgen overheerste daarbij. Maar eerlijk is eerlijk: zonder klanten lukt het niet. Jullie hebben mij stuk voor stuk aangenaam verrast door te mailen, te bellen en online te bestellen. Aan huis leveren is eens iets anders, ik leer onze klanten op een totaal andere manier kennen en dat geeft mij energie om door te gaan. Allemaal een heel erg dikke dankjewel daarvoor! Ik hoop dat jullie het Paasweekend toch ook op een mooie manier hebben kunnen beleven, ook al moest het noodgedwongen anders dit jaar.

bedankt van suikerdraakje

Hoe het nu verder moet...

Het lijkt erop dat we met z'n allen toch nog eventjes in ons kot zullen moeten blijven, en de winkel blijft gesloten zolang de maatregelen van kracht zijn. Maar we zitten hier niet stil! Achter de schermen denk ik na over een vernieuwing van het assortiment met veel meer cadeautjes. Want ooit komt de dag dat we terug kunnen afspreken met vrienden en familie! Voor nu wil ik jullie heel graag wijzen op onze snoepdoosjes die de laatste weken de deur uit vliegen. Je kan zo'n doosje laten voorzien van een eigen tekst en je kan het laten bezorgen waar je maar wil. Een originele manier om mensen te laten weten dat je aan hen denkt! Voorlopig blijft onze gratis levering binnen Roosdaal en Liedekerke geldig. Pralines, truffels, snoepjes... je kan het allemaal aan huis laten leveren met een berichtje voor de ontvanger erbij. En we leveren ook in het rusthuis!

Het klinkt bijna als een mantra de laatste tijd, maar toch... zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar, verlies elkaar niet uit het oog en we zien elkaar binnenkort zeker terug!