All I want for Christmas ... is Barú

[8 december 2019]

Dat we bij Suikerdraakje fan zijn van chocolade hoeven we jullie niet meer te vertellen. Dat we daarbij resoluut kiezen voor kwaliteit is ook geen nieuws. Het is dan ook een klein wonder dat Barú nu pas zijn intrede doet in onze winkel, maar ... beter laat dan nooit! Een woordje uitleg voor wie dit op en top Belgische, jonge merk nog niet kende.

Baru Marshmallows

Heerlijke Belgische chocolade met een extraatje

Zalig zachte marshmallows met een laagje krokante chocolade, daar begon het mee voor Barù. Het assortiment breidde later uit met schattige chocolaatjes in de vorm van dwergnijlpaardjes. Barú kiest altijd voor heerlijke, natuurlijke ingrediënten: enkel de beste chocolade, de lekkerste honing, bourbon vanille en echt fruit. Zonder toevoeging kunstmatige kleur- en smaakstoffen dus, en geproduceerd volgens autenthieke recepten waar ze graag een moderne draai aan geven. Met vullingen als caramel zeezout bijvoorbeeld, of een heerlijke frambozentopping. De Marshmallows en chocolaatjes zitten verpakt in prachtige doosjes, een klein geschenkje op zich! Hun missie? De fans verwonderen met kleine verwenmomentjes!

Chocoladedrankjes, maar dan anders

Kijk... je kan voor je chocolademelk natuurlijk kiezen voor de bekende gele doos met het konijn, maar voor ons mag het gerust iets origineler zijn. Fans van chocolademelk kunnen voortaan hun hartje ophalen in de winkel! Naast de klassieke melkchocolade brengt Barú ons witte chocolademelk, chocolademelk met koffie, donkere chocolademelk (met chocolade figuurtjes erin!) en - deze kon niet ontbreken - chocolademelk met marshmallows. En ook hier zijn de verpakkingen een streling voor het oog.

Kerstcadeautjes voor zoetebekken

Zoets onder de boom is altijd een hit, Barú leent zich uitstekend als geschenk voor lekkerbekken. Verras je zus met een geschenkdoos boordevol chocoladelekkers, geef je neefje een zakje chocolaatjes in nijlpaardvorm, maak je tante blij met een geschenkpakket met chocolademelk en een leuke mok. Benieuwd naar het aanbod? Je kan de marhsmallows en de chocolaatjes van Barú online bestellen op onze website. Voor ons aanbod aan Barú geschenkjes nodigen we je graag uit in de winkel, waar je ze kant en klaar vindt of op maat kan laten maken.