januari

Een beer voor Viktor

21/01/2020 Viktor kreeg een winters geboortekaartje met een beertje erop, helemaal op maat gemaakt door een vriend van het gezin.

Een zeepaardje voor Lauren

21/01/2020 De mama en papa van Lauren kozen voor het thema zee, met een zeepaardje als centrale illustratie voor zowel geboortekaartjes als doopsuiker.

Klein geschenkje, groot gebaar

18/01/2020 Valentijn komt eraan, verras jij je partner met een klein geschenkje?

Geboortekaartje met vogeltje voor Nyssa

17/01/2020 Nyssa kreeg een geboortekaartje met een vogeltje op steigerhout.

Doopsuiker voor Daan

06/01/2020 Voor Daan werkten we een geboortekaartje op maat uit in stoer kraftkarton met een strak geometrisch patroon. De suikerbonen werden op het kaartje afgestemd.

Over sponsoring

04/01/2020 Als kleinhandelaar in een klein dorp kan je niet om de vraag naar sponsoring heen. Omdat we niet overal ja op kunnen zeggen geven we graag een woordje uitleg over ons sponsorbeleid.

Doopsuiker voor Djoya

04/01/2020 Djoya werd onze eerste geboorte van 2020. Zij kreeg kaartjes en suikerbonen in roze met gouden details.

december 2019

Doopsuiker voor Olivia

28/12/2019 Olivia is geboren op 21 december 2019. Voor haar doopsuiker werkten we in de stijl van het geboortekaartje: een elegant kaartje met een hartjesboom in foliedruk.

Doopsuiker voor Dre

27/12/2019 Grote broer worden, dat is iets heel bijzonders. Het kan dan ook leuk zijn om broer of zus een rol te laten spelen in het geboortekaartje. Dre kreeg een kaartje met een prachtige illustratie van twee broertjes erop: vriendjes voor het leven!

Zoete geschenkpakketten

20/12/2019 De gezelligste tijd van het jaar is er weer... Ben je uitgenodigd om te gaan eten bij vrienden of familie, dan wil je de gastvrouw en/of gastheer vast verrassen met een geschenkje.

Doopsuiker Elize

20/12/2019 Eind november mochten we Elize welkom heten. Haar doopsuiker werkten we volledig uit in het thema van het geboortekaartje: een roze vogeltje op een achtergrond van steigerhout.

Doopsuiker Tess: Daisy Duck

19/12/2019 De mama en papa van Tess wisten heel goed wat ze wilden als doopsuiker en geboortekaartjes: roze en liefst in het thema van Daisy Duck! Zo gezegd, zo gedaan...

Doopsuikerthema Thor

17/12/2019 Denk je aan doopsuiker, dan is zwart misschien niet de eerste kleur die in je opkomt. Voor dit doopsuikerthema met een wolf kozen we echter wel voor een combinatie van zwart, wit en goud. Met een erg stijlvol resultaat!

Eco doopsuiker met een vogeltje voor Hugo

15/12/2019 Op 13 december 2019 is Hugo geboren. Zijn mama en papa kozen voor bewuste, eco-vriendelijke doopsuiker en een bijhorend geboortekaartje met een vogeltje in goudfoliedruk. Welkom lieve Hugo!

Kraft doopsuiker met een beertje

14/12/2019 Voor Lodewijk werkten we naar het geboortekaartje met berensnoetje: een stoere kaart in kraft die door het beertje erop toch weer schattig is. We combineerde snoepzakjes, schuifdoosjes en blikjes met een houten deksel. Het resultaat was stoer en zacht tegelijk.

Doopsuikerthema vos

13/12/2019 Ik heb een zwak voor zachte illustraties. Het vosje dat we gebruikten voor thema Warre is dan ook echt één van mijn favorietjes... Zachte kleuren en een sprookjesachtige uitstraling, geschikt voor jongens en meisjes.

Een afspraak maken voor doopsuiker

11/12/2019 Kerstmis staat voor de deur en uit ervaring weten we inmiddels dat jullie dan met andere dingen bezig zijn dan met doopsuiker. Misschien is dit net wel het ideale moment om erop na te lezen hoe dat eigenlijk precies werkt, zo'n afspraak in de winkel. Want voor zij die uitgerekend zijn in februari en maart is december wel de maand om aan doopsuiker en geboortekaartjes te beginnen denken.

Dessert voor de eindejaarsfeesten

08/12/2019 Ik hou ervan de gasten een keuze te geven aan tafel. Verschillende hapjes bij het aperitief, keuze uit verschillende groenten bij het hoofdgerecht, ... en een rijke keuze aan desserts.

All I want for Christmas ... is Barú

08/12/2019 We zijn altijd blij wanneer er weer een nieuw merk zijn intrede doet in onze winkel, helemaal als dat een Belgisch merk is. Barù, dat zijn zalige marshmellows, heerlijke chocolaatjes en lekkere chocolademelk. Al dat lekkers is ook nog eens mooi verpakt. Echt iets voor Suikerdraakje, dachten wij zo...

Thee als Kerstgeschenk

05/12/2019 Thee is saai zeg je? Doet je denken aan deftige dames met het pinkje in de lucht? Of aan een drankje dat je toch vooral drinkt bij een flinke verkoudheid? Lees even mee... je zou je mening nog wel eens kunnen herzien.