november

Voor het eerst uit na de bevalling

05/11/2019 De periode na de geboorte van je baby is een hele bijzondere tijd. Al je liefde en energie liggen bij je zoete kindje. Maar het is ook de periode waarin je misschien jezelf een beetje verwaarloost en misschien ook wel je relatie met je partner. Vergeet niet dat het soms ook belangrijk is om wat quality time in te plannen! 

De Sint komt eraan

05/11/2019 Ken je dat? Dat je eind oktober ineens luidop "All I want for Christmas" loopt te zingen? Akkoord, we moeten nog heel even geduld hebben, de kerstboom kan nog nét niet :-) Maar Sinterklaaslekkers kan wel, en daarvoor moet je in onze winkel zijn!

oktober

Tekst op geboortekaartjes

29/10/2019 Wanneer je bij ons geboortekaartjes bestelt, dan sturen we jou altijd een overzicht van de gegevens die we zeker nodig hebben. Maar het kan wel handig zijn om vooraf ook al even na te denken over wat je allemaal op dat kaartje wil zetten, dat kan de keuze van het kaartje mee bepalen. Er zijn geboortekaartjes met veel ruimte voor tekst, er zijn er waar dat wat minder het geval is.

Doopsuiker bestellen: online of in de winkel?

23/10/2019 Online doopsuiker bestellen of in de winkel, waar kies je voor?

Hoeveel kost doopsuiker?

20/10/2019 Doopsuiker en geboortekaartjes koop je niet zo vaak. Met welk kostenplaatje moet je zoal rekening houden en waar moet je op letten bij de aankoop?

Wanneer doopsuiker bestellen?

15/10/2019 De geboorte van jullie kindje is een bijzondere gebeurtenis, de bijhorende doopsuikertjes zijn al even bijzondere geschenkjes om deze dag in de verf te zetten. Wanneer bestel je die doopsuikergeschenkjes nu het beste?

Suikerbonen of snoepjes als doopsuiker?

15/10/2019 De traditionele suikerbonen hebben er een heleboel alternatieven bij gekregen. Deel je enkel suikerbonen uit, ga je voor snoepjes, of kies je voor een combinatie van de twee?

Geboortekaartjes: wanneer bestel je ze en hoeveel heb je er nodig?

14/10/2019 Ik vind het altijd een beetje een grappige vraag, maar we krijgen ze best vaak: hoeveel geboortekaartjes moet je nu eigenlijk bestellen? Daar is niet één sluitend antwoord op te geven natuurlijk, hoeveel kaartjes je nodig hebt hangt helemaal af van hoe groot jullie familie- en vriendenkring is. Toch kan ik een paar tips meegeven die kunnen helpen in het bepalen van het aantal geboortekaartjes dat je het beste bestelt.

Geboortekaartjes kiezen: hoe begin je eraan?

13/10/2019 Hoera, je bent zwanger! In de heerlijke negen maanden die volgen zal je je voorbereiden op de komst van jullie kindje: je richt de babykamer in, koopt alvast dat eerste rompertje en je begint al te denken aan doopsuiker en geboortekaartjes. Maar hoe begin je aan dat laatste? 

Praline van de maand oktober: Stronger Together

13/10/2019 Een nieuwe maand, een nieuwe praline. In oktober is dat een heerlijke praline met koffieroom.

En dan de ijstaarten

10/10/2019 De tijd dat ijstaarten enkel met Kerstmis op tafel verschenen is voorbij: voortaan vind je ze echt voor elke gelegenheid.

Over roomijs en hoe het ene ijsje het andere toch niet is

01/10/2019 Missault als antwoord op onze vraag naar echt lekker ijs.

september

Het nieuwe chocoladeseizoen is begonnen!

20/09/2019 De herfst is bij uitstek het moment om weer gezellig samen te zitten. Met een heerlijk kopje thee of koffie... en een chocolaatje natuurlijk!

augustus

Een doopsuikerthema kiezen

11/08/2019 Samenstellen van een doopsuikercreatie begint vanuit een thema. Hoe kies je zo'n thema?

april

Het einde van de suikerboon...?

11/04/2019 Suikerbonen uitdelen bij een geboorte, het is een typisch Belgische traditie. Is ze met uitsterven bedreigd, of overleeft ons traditionele suikerboontje de tand des tijds?