Ambachtelijke ijstaarten

Voor ons ijs en onze ijstaarten werken we samen met Brugs roomijsfabrikant Missault. Je kan onze ijstaarten online bestellen, maar ze zijn enkel af te halen in de winkel.

Ambachtelijke ijstaarten

Naast snoep, suikerbonen en chocolade kan je in onze ook winkel terecht voor de lekkerste ijstaarten. Het online bestellen van ijstaarten verloopt ietsje anders dan andere bestellingen die op onze website doorgegeven worden, we geven je graag een woordje uitleg.

Voor elke gelegenheid een ijstaart

Denk jij bij ijstaarten automatisch aan de eindejaarsperiode? Dan zal ons aanbod je verrassen! Toegegeven: de eindejaarsperiode is de piekperiode voor wat ijstaarten betreft, de typische Kerststronk is bijna niet weg te denken van de feesttafel. Maar ook voor andere gelegenheden is ijs een populair dessert, waarom zou je het dan niet presenteren in de vorm van een ijstaart? Denk aan een verjaardag of een Communie, maar ook aan een babyborrel of een gezellig familiefeestje.

Hoe werkt dat, ijstaarten online bestellen?

Voor ijstaarten werken we met twee leveranciers: Missault en Surprice. De manier van bestellen verschilt een beetje al naargelang de leverancier.

Missault ijstaarten bestellen bij Suikerdraakje

De ijstaarten van Missault kan je bestellen via onze eigen website. We leveren ze niet aan huis, je kan je bestelling dus enkel afhalen in de winkel. Roomijs hebben we in voorraad en kan je meteen meenemen wanneer je langskomt, ijstaarten worden vers gemaakt en dienen altijd vooraf besteld te worden via de website of in de winkel. Zeker in de eindejaarsperiode geldt: plaats je bestelling tijdig! Je moet rekening houden met een leveringstermijn van ongeveer zeven werkdagen.

Surprice ijstaarten bestellen

Onze tweede leverancier, Surprice, heeft een eigen website waar je ijstaarten kan bestellen voor elke gelegenheid. Zoek je een ijstaart met foto of met een illustratie, een ijstaart voor een babyborrel of een super origineel ijslammetje voor een Communie? Dan kan je dat gewoon bestellen op de website van Surprice. Elke ijstaart wordt ook daar vers gemaakt, hou dus ook rekening met een leveringstermijn van ongeveer een week. Kies bij het plaatsen van je bestelling voor onze winkel als afhaalpunt, je krijgt een bericht van zodra je ze kan komen afhalen.

Speciale ijstaart nodig?

Wil je een ijstaart met een foto erop, of eentje in een bepaald thema voor een kinderfeestje? Stuur ons een mail met je wensen, dan bekijken we samen wat mogelijk is.