Ceci n'est pas een doopsuikerwinkel...

Pats! Die had je vast niet zien aankomen... Ja, wij verkopen suikerbonen, doopsuikerdoosjes, toffe bedankjes, geboortekaartjes en de allerlekkerste snoepjes. En ja, tachtig percent van onze klanten zijn zwangere vrouwen... Maar toch willen we onze winkel niet als doopsuikerwinkel bestempelen. Want een doopsuikerwinkel, daar wandel je binnen om je suikerbonen te laten inpakken na de geboorte, met strik en al. Dat is helemaal prima natuurlijk, alleen leert de ondervinding ons dat dat niet is waar onze klanten naar zoeken. Zij willen vooral unieke bedankjes waar ze hun eigen creativiteit in kwijt kunnen. Zonder strik meestal, maar wel met een persoonlijk stickertje erop. Of toffe doosjes die ze thuis zelf vullen met snoep of suikerboontjes. En ze willen dat vooral gemakkelijk en snel, kunnen bestellen. Wij zouden maar een belabberde winkel zijn als we niet keihard ons best zouden doen om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen, en dus doen we dat!

Het assortiment

Elke winkel begint bij het assortiment, en dat van ons wijkt hier en daar al behoorlijk af van dat van de typische doopsuikerwinkel. Want met tien jaar ervaring zijn we redelijk selectief geworden in wat we al dan niet aanbieden.

Wat we niet snel kunnen leveren, komt er niet in. Wij zijn ervan overtuigd dat we jullie een rijke keuze kunnen bieden met alles wat we zelf in voorraad hebben. Op die manier zijn we weinig tot niet afhankelijk van de snelheid waarmee de leveranciers leveren, en dat werkt prettiger voor iedereen.

Wat we zelf niet mooi vinden, bieden we niet aan. Gewoon, omdat het veel leuker is dingen te verkopen waar we ons zelf helemaal achter kunnen zetten. Dat geeft onze winkel een eigen stijl, en daar houden we van. We werken bijvoorbeeld heel graag met prachtige basics. Je kan die basics blanco bestellen om ze thuis af te werken naar wens, daar doen we niet moeilijk over. Maar ze worden toch net dat tikje leuker wanneer je ze personaliseert, en ook dat kan heel vlot bij ons! Je hoeft zelfs niet uit te pluizen welke sticker op welk doosje of potje past, dat hebben wij voor jou gedaan.

We volgen de laatste trends voor jou op de voet, want ook in bedankjes evolueert er één en ander met de tijd. Om op de hoogte te blijven van what's hot en what's not bezoeken we uiteraard de doopsuikerbeurs, maar we blijven ook heel graag ons eigen ding doen. En daar horen - ik zeg maar wat - geen tulledoekjes bij ... Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd, onze bedankjes zijn steeds fris en eigentijds!

Onze bedankjes zijn bruikbaar voor elke gelegenheid. We hebben onze website zo overzichtelijk mogelijk willen maken en zijn daarbij afgestapt van het indelen van onze producten per gelegenheid. Waarom? Omdat je die houten jojo of dat leuke doosje net zo goed kan uitdelen als doopsuiker, als huwelijksbedankje of als geschenkje bij een communie, lentefeest of verjaardag. Het is de personalisatie die het bedankje compleet maakt, en die kan je naar hartelust aanpassen aan de gelegenheid. En dat is meteen ook de reden waarom we zo graag met basics werken: je kan er alle kanten mee uit!

Zelf maken of kant en klaar

Wil je je stickers zelf plakken en hebben wikkels en lijmrollers geen geheimen voor jou? Prima! Wij leveren jou alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan! Toch wat hulp nodig? We voorzien jouw doosjes en bedankjes van de sticker van je keuze en zorgen ervoor dat de wikkels keurig geplakt worden. Hetzelfde geldt voor het vullen van de doosjes: bereken zelf hoeveel suikerboontjes je nodig hebt en bestel ze per kilogram, laat jouw suikerboontjes door ons per portie verpakken en verpak deze porties zelf in de doosjes van je keuze, of kies ervoor om de doosjes helemaal door ons te laten afwerken. Alles kan, jij beslist!

Onze prijzen zijn duidelijk vermeld op de website, daar doen we niet geheimzinnig over. Je kan online dus perfect de prijs van jouw doopsuiker berekenen, en er zijn geen verrassingen achteraf.

Levering aan huis of afhalen

Heb je je bestelling geplaatst, dan kan je de levering binnen maximaal zeven werkdagen na ontvangst van betaling thuis verwachten. En wanneer het bestelbedrag minstens €100 bedraagt, dan betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten! Afhalen kan ook, je kan ons magazijn vinden in de Kaaitvaartstraat 9 te Roosdaal. Wel even mailen vooraf, zodat we je pakje kunnen klaarzetten op een afgesproken dag en uur.

Zo eenvoudig is het...

Bestellen, ontvangen, bedankjes in elkaar knutselen. Zo simpel is het eigenlijk... Word je daar blij van? Dan nodigen we je heel graag uit om ons assortiment te ontdekken. We kijken er al naar uit om jouw creatie te kunnen maken!