Ceci n'est pas zomaar een doopsuikerwinkel...

Suikerdraakje is in de eerste plaats een online doopsuikerwinkel... en de ervaring leert ons dat klanten die online winkelen andere verwachtingen hebben. Ze willen hun bestelling gemakkelijk en zonder gedoe online kunnen doorgeven en willen deze snel aan huis geleverd krijgen. Met meer dan tien jaar ervaring in de online verkoop weten wij inmiddels echt wel hoe we aan die verwachtingen kunnen voldoen, en die wetenschap maakt onze doopsuikerwinkel net dat tikje anders dan de standaard bakstenen winkel.

Het assortiment

Elke winkel begint bij het assortiment, en dat van ons wijkt hier en daar al behoorlijk af van dat van de typische doopsuikerwinkel. We zijn redelijk selectief geworden in wat we al dan niet aanbieden.

Wat we niet snel kunnen leveren, komt er niet in. Wij zijn ervan overtuigd dat we jullie een rijke keuze kunnen bieden met alles wat we zelf in voorraad hebben. Op die manier zijn we weinig tot niet afhankelijk van de snelheid waarmee de leveranciers leveren, en dat werkt prettiger voor iedereen.

Wat we zelf niet mooi vinden, bieden we niet aan. Gewoon, omdat het veel leuker is dingen te verkopen waar we ons zelf helemaal achter kunnen zetten. Dat geeft onze winkel een eigen stijl, en daar houden we van. We werken bijvoorbeeld heel graag met prachtige basics. Je kan die basics blanco bestellen om ze thuis af te werken naar wens, daar doen we niet moeilijk over. Maar ze worden toch net dat tikje leuker wanneer je ze personaliseert, en ook dat kan heel vlot bij ons! Je hoeft zelfs niet uit te pluizen welke sticker op welk doosje of potje past, dat hebben wij voor jou gedaan.

We volgen de laatste trends voor jou op de voet, want ook in bedankjes evolueert er één en ander met de tijd. Om op de hoogte te blijven van what's hot en what's not bezoeken we uiteraard de doopsuikerbeurs, maar we blijven ook heel graag ons eigen ding doen. En daar horen - ik zeg maar wat - geen tulledoekjes bij ... Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd, onze bedankjes zijn steeds fris en eigentijds!

Zelf maken of kant en klaar

Wil je je stickers zelf plakken en hebben wikkels en lijmrollers geen geheimen voor jou? Prima! Wij leveren jou alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan! Toch wat hulp nodig? We voorzien jouw doosjes en bedankjes van de sticker van je keuze en zorgen ervoor dat de wikkels keurig geplakt worden. Hetzelfde geldt voor het vullen van de doosjes: bereken zelf hoeveel suikerboontjes je nodig hebt en bestel ze per kilogram, laat jouw suikerboontjes door ons per portie verpakken en verpak deze porties zelf in de doosjes van je keuze, of kies ervoor om de doosjes helemaal door ons te laten afwerken. Alles kan, jij beslist!

Onze prijzen zijn duidelijk vermeld op de website, daar doen we niet geheimzinnig over. Je kan online dus perfect de prijs van jouw doopsuiker berekenen, en er zijn geen verrassingen achteraf.

Advies op maat voor een totaalconcept

Online kopen is fijn, maar we merken dat het combineren van de juiste kleuren niet voor iedereen even vlot verloopt. En dus bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om zich door ons te laten begeleiden bij het uitwerken van hun gedroomde doopsuikercreatie. Geboortekaartjes, suikerbonen, bedankjes... alles wordt tot een mooi geheel omgetoverd met een beetje hulp van Suikerdraakje. Je kan deze service hier aan vragen.

Levering aan huis of afhalen

Heb je je bestelling geplaatst, dan kan je de levering binnen maximaal zeven werkdagen na ontvangst van betaling thuis verwachten. En wanneer het bestelbedrag minstens €100 bedraagt, dan betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten! Afhalen kan ook, je kan ons magazijn vinden in de Kaaitvaartstraat 9 te Roosdaal. Wel even mailen vooraf, zodat we je pakje kunnen klaarzetten op een afgesproken dag en uur.

Zo eenvoudig is het...

Bestellen, ontvangen, bedankjes in elkaar knutselen. Zo simpel is het eigenlijk... Word je daar blij van? Dan nodigen we je heel graag uit om ons assortiment te ontdekken. We kijken er al naar uit om jouw creatie te kunnen maken!