Aanmelden

Gegevens voor overschrijving

Betaal je met een overschrijving, vermeld dan altijd je ordernummer in mededeling! Dit zijn onze bankgegevens:

BIC: GEBABEBB
IBAN: BE72 0015 9861 0116
Rekeningnummer (voor Belgische klanten): 001-5986101-16

Heb je online betaald (Visa, Bancontact, Mastercard, Paypal, Ideal), dan hoef je verder niks te doen. Je bestelling vertrekt zo snel mogelijk.

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Voor geboortekaartjes geldt: van zodra de geboorte ons gemeld wordt, gaan wij de kaartjes drukken. Indien mogelijk vertrekt de levering dezelfde dag nog (afhankelijk van het uur van de geboorte), anders de dag daarna. De levering gebeurt binnen 1 werkdag. Op verzoek kunnen we afspreken de kaartjes zelf te posten en ze dus niet eerst naar jullie te verzenden.

Voor doopsuiker en snoepgoed moet je rekening houden met een leveringstermijn van maximaal 15 werkdagen na ontvangst van betaling. Lees hier meer over onze leveringstermijn.

Handig om weten:

Wat bij afwezigheid?

Wij werken samen met DPD en maken daarbij gebruik van hun predict-service. Je ontvangt een mail van DPD van zodra zij je pakket hebben ingescand, met de voorziene leveringsdatum. Past die datum niet, dan kan je online een andere leveringsdatum vragen. Op de ochtend van de levering ontvang je een tweede mail met het verwachte leveringsuur. Bij afwezigheid op het tijdstip van levering ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus. Je kan DPD op dat ogenblik contacteren om een nieuwe datum af te spreken.