Aanmelden

Online snoep bestellen bij Suikerdraakje

Snoep is een erg geliefd alternatief voor suikerbonen. De doopsuikergeschenkjes voor de kindjes worden vaak afgewerkt met snoepjes, maar ook volwassenen kunnen lekker snoepgoed en zuurtjes vaak niet weerstaan. Sommigen houden er zelfs meer van dan van de traditionele suikerbonen! Je kan bij Suikerdraakje het snoepgoed van je keuze online bestellen, we vertellen je graag iets meer over de manier waarop dat gebeurt.

Klik hier om meteen door te gaan naar ons assortiment snoepgoed

Grote verpakkingen

Suikerdraakje is een doopsuikerwinkel, onze confiserie wordt dan ook vaak in grote hoeveelheden besteld. In het online snoepwinkeltje van Suikerdraakje vind je daarom vooral grote verpakkingen snoepgoed. Op die manier is de prijs die je betaalt per kilogram  lager dan wanneer je kleine verpakkingen zou aankopen. Heb je toch wat snoepjes teveel, dan kan je die gebruiken als traktatie voor de klasgenootjes van de grote broer/zus, de collega's op het werk, de verpleegsters op de kraamafdeling... of je kan de overgebleven snoepjes zelf opeten. Snoep heeft een lange houdbaarheidsdatum en blijft bij de meeste mensen niet onaangeroerd in de kast liggen.

Enorme keuze

Snoepjes bestaan in tal van kleuren en vormen en dat is handig, want op die manier is er altijd wel iets lekkers te vinden dat bij de uitstraling van je doopsuiker past. Ben je op zoek naar iets specifiek dat je niet meteen kan terugvinden op de website? Heb je een snoepje met een bepaalde vorm of kleur in gedachten? Neem dan gerust contact op, de kans dat we het kunnen bestellen is groot.

Altijd zeker van topkwaliteit!

De snoepjes die je bij Suikerdraakje vindt, zijn afkomstig van erkende groothandels die enkel de beste kwaliteit verdelen. We zijn onder andere verdeler van Haribo, Lutti, Joris, ... Onze suikerbonen zijn die van het merk De Bock: enkel de beste boontjes met de lekkerste Belgische chocolade komen in onze rekken te liggen!

Online snoepgoed bestellen in alle veiligheid

Iedereen die voeding verkoopt, is verplicht zich daarvoor te registreren bij het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de voedselketen) en dat geldt uiteraard ook voor online winkels. Suikerdraakje beschikt over de nodige vergunningen om suikerbonen en snoepgoed te verkopen. Je kan je snoepjes en suikerbonen dus met een gerust hart online kopen... en dat zonder je te moeten verplaatsen!

En de leveringstermijn?

Suikerdraakje bestelt de suikerboontjes en het snoepgoed één keer in de week (op vrijdag) bij de leverancier. Op die manier ben je altijd zeker van boontjes en snoep met een lange houdbaarheidsdatum. De leveringstermijn bedraagt ongeveer twee weken, vanaf het moment dat wij je betaling ontvangen tot het moment dat je bestelling bij jou geleverd wordt. 

Vragen?

Heb je vragen over het plaatsen van je bestelling, het assortiment of wat anders? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!